Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
45335
Players nickname
Darijan Flock
Administrators nickname
Ady Benz
Date
Jul 16, 2024
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/758792/#post-2683123

Darijann

Player
Player
Poštovana administracijo,
16.7.2024 sam dobio ban za GP 1.1. Prijatelji su mi rekli da moram napomenuti adminu da imam dva računala u istoj kući, zbog čega sam najvjerojatnije dobio ban. Iako sam na ovom projektu već 12+ mjeseci, bit će mi žao što nikada neću moći zaigrati na ovom projektu. Grand igram na prvom (tatinom) računalu, ulazio sam na grand preko drugog (bratovog) računala te nisam bio svjestan ako ću se spojiti na grand i igrati na bratovom računalu da ću dobiti ban za GP 1.1. Razlog igranja na drugom računalu je zato jer ne mogu provoditi puno vremena na tatinom (prvom) računalu. Računalo je bilo zauzeto pa su mi roditelji rekli da se spojim preko bratovog računala na grand roleplay. Iz sva srca mi je žao što sam banovan na ovom projektu. Ni na jednom projektu mi nije bilo zabavno kao na ovom te bi tražio Vaš oproštaj, reći ću svojim roditeljima da je to strogo zabranjeno i da to ne smijem više raditi. Ako je potrebno, pristajem na money wipe. Nadam se da ću se opet vratiti na ovaj projekat. Hvala Vam na svemu. Pozdrav ❤

Status
Not open for further replies.
Top Bottom