Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD Korumpirana Biografija | Gran Daddy | 35834

Rejected
Status
Not open for further replies.

Deda Detlic

Player
Player
Joined
Jan 29, 2023
Messages
210
Gran je rođen kao Dark Bloodny na obroncima Mount Chilliad u siromašnoj porodici, kao jedini crnac u porodici crvenokožaca (native Mount Chilliad plemena).
Roditelji su ga odmah po rođenju dali u sirotište u Paleto Bay-u, gde je od malih nogu stekao i prvu pravu ljubav. Devojčicu po imenu Baba Hottie. Rastao je zajedno sa njom, te posle završene osnovne i srednje škole u Paleto Bay, odlučuje da će najbolje služiti svojoj državi kao vojnik, te menja ime u Gran Daddy a zbog velikog zemljotresa i požara u Vladi Los Santosa gori i njegova promena imena, samim tim i jedini dokaz o njegovom boravku u sirotištu Paleto Bay, i samim tim i sve veze sa prošlošću. Upisuje i završava Fakultet za psihologiju Los Santos i Vojnu Akademiju Los Santos smer Kontra Diverzija (KD u daljem teksu) i postaje prvi pravi instruktor KD kurseva u Los Santosu. Tokom studija nastavlja da se druži sa svojom simpatijom Baba Hottie, međutim posle završetka studija, kao najbolji u klasi od svih Oficira, zapošljava se u bazi Fort Zancudo.

Samo zaposlenje u bazi je za njega bilo prilično srećno iskustvo i najlepše uspomene su mu iz tog perioda, ali kako je boravak u bazi i vojnički poziv specifičan, najviše su stradali odnosi sa ljudima iz njegove prošlosti a ponajviše sa njegovom prvom pravom ljubavlju Babom.
To ga je udaljilo od realnosti u toj meri da su ga i u slubodno vreme oficiri iz baze mogli videti kako uvežbava svoje umeće pucanja iz raznih kalibara i svoje snajpersko delovanje je doveo do tog stadijuma da je mogao sa jedne pozicije unutar baze pokrivati veliki reon, te tako onemogućavati razbojnike u njihovim aktivnostima.

To beskonačno uvežbavanje dovelo je do toga da je mogao neutralisati protivnika i ostaviti ga živim taman toliko vremena koliko mu je potrebno da dođe do njega i pruži mu prvu pomoć. Tu dolazi do njegove druge velike ljubavi, psihologije, gde je u praksi utvrdio koliko je dovoljno bola naneti kriminalcu kako bi ga naterao da progovori.

Obzirom na broj ispitivanja kriminalaca unutar baze, Gran je razvio posebnu euforiju na pojavu krvi i postao potpuno emaptičan po pitanju nanošenja bola drugim ljudima a sve u cilju sticanja saznanja o motivima za upade u bazu od strane kriminalaca. Više puta je prilikom ispitivanja dolazilo do tragičnog ishoda, te je unutar krimogenih struktura. taj "bezimeni" vojnik (Gran) postao poznatiji kao "Doktor". Taj termin je toliki nemir unosio kriminalcima da su na samu spoznaju da će ih ispitivati doktor, pričali i šta su znali i šta nisu.
Gran tu upoznaje veliki broj istomišljenika "da je batina iz raja izašla" i da je na veliko nasilje potrebno odgovoriti još većim nasiljem. Gran je takođe više desetina puta bio suspendovan zbog prekomerne upotrebe sile, ali bi uvek bio vraćan zato što su njegove metode davale najviše rezultata.

Vojnik sa poremećenim sistemom vrednosti i bez skrupula, Gran vrlo brzo napreduje na mesto komandanda Kobri gde je bio zadužen za čuvanje Guvernera i prve dame, te svoju dužnost veoma ozbiljno shvata i "uklanja" svaku potencijalnu pretnju po Guvernera, ali... Ta dužnost mu je jako teško pala, obzirom da je devojka iz njegovog detinjstva upoznala tada poznatog Direktora LifeInvader media i postala njegova supruga baš pre nego je postao Guverner, te nasledio svog prethodnika.

Koliko mu je bilo drago, toliko mu je bilo i teško posmatrati svoju pravu ljubav, ispod maske i nikad ne otkrivajući svoj pravi identitet, kako pati u odnosu u kom nije bila dovoljno cenjena kao žena, obzirom da je tadašnji Guverner imao više afera sa tadašnjim agenticama FIB-a (inicijala M.M. i B.S.). Što je rezultiralo da Baba zatraži razvod tokom svog staža kao Prve Dame Los Santosa... Međutim... Ona odlazi na "službeni" put, sa kog se nikad ne vraća, a njen nestanak i dalje ostaje crna mrlja u istoriji državnih struktura. Spoznaja da je Guverner jedini koji može nešto znati o njenom nestanku, Grana stavlja u veoma nezgodnu situaciju, te on čeka da Guverner ode u penziju i on uzme istragu u "svoje" ruke, primenjujući sve metode iz svog arsenala koje je godinama uvežbavao.

Uz pomoć svojih dugogodišnjih saboraca, otima Guvernera iz njegove kuće u Sandy Shores-u, otima veliku količinu proneverenog novca i otkriva tužnu istinu... Da Baba više nije na ovom svetu, a posledica toga je da se i Guverner, sada vodi kao nestala osoba.

Gran zbog besa i žali što nikad nije otkriven Babin grob, tom prilikom dobija specifičnu amneziju, koja se pojavljuje s' vremena na vreme, kako bi potisnuo sva svoja sećanja i emocije od pre. Daje otkaz u vojsci i zapošljava se kao psihijatar u Centralnoj bolnici, gde na razne načine pomaže ljudima predstavljajući se kao filantrop i opravdavajući svoj davno zadobijeni nadimak "Doktor" te tako skrećući temu sa sebe izbegava razne istrage.

Kolege su ga prozvale "Psiho" zbog nezasite potrebe da "pomogne" ljudima.

U istom periodu od farmera kupuje Farmu 2, kako bi oprao novac stečen kriminalom, koju kasnije preprodaje i novac koristi za svoje ciljeve otkrivanja korumpiranih pripadnika državnih organizacija a sve u cilju stvaranja utopije-idealne države bez kriminala i patnje.

Njegov moto je: "Da bi saznao istinu od kriminalca, moraš i sam ruke krvlju uprljati".

Po odlasku iz centralne bolnice zapošljava se u LSPD, kako bi mirno dočekao svoju penziju radeći u pauk službi, ali zbog manjka ljudi prihvata na sebe "ispitivanje" privedenog kriminalca, gde saznaje i šta je potrebno a i šta nije, što dovodi do hapšenja velikog broja kriminalaca.

Tada "upada" u oko načelniku LSPD-a i vrlo brzo napreduje do Komandira SWAT-a, odakle na mesto asistenta načelnika i na kraju zamenika načelnika LSPD-a.

Odatle počinje rukovoditi malom jedinicom unutar državnih struktura, organizujući atentate na sve koji su prepreka poretku i napretku društva u celini.

Iz svega gore navedenog Gran može :
  1. Da vezuje, vuče, vozi, skuplja sa poda, otvara PDA i daje prvu pomoć sa revom ili tejzerom u ruci (ne i sa puškom)
  2. Da muči i ubije kolegu/kriminalca ako ga uhvati u korupciji ili ako ne dobije dovoljno infromacija.
  3. Da obriše dosije i skida poternice, svojim prijateljima ili sebi.
  4. Da ide u civilu i nosi obeležje bilo koje organizacije.
  5. Da ide 1vs2 zbog svoje obuke u vojsci.
  6. Da se ponaša bahato prema kolegama, građanima i kriminalcima (ne i na talačkim situacijama).
 
Last edited:

Deda Detlic

Player
Player
Joined
Jan 29, 2023
Messages
210
Ime: Gran Daddy

Starost: 53

Nacionalnost: Srbin

Ime majke: Nepoznato

Ime oca: Nepoznato

Mesto rođenja: Mount Chilliad

Pol: Muški

Boja očiju: Crna

Boja kose: Seda

Tetovaže: Ruke, noge, torzo

Prednosti: Elokventan, Pronicljiv, Pametan, Odgovoran, Pouzdan, Uporan i Precizan

Slabost: Stari automobili i oružje velikog kalibra
 

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Oct 28, 2023
Messages
872
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom