Sve se vidi u povu,da se fam strogo kazni sa warnom!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ne znam koliko cijelija situacija može biti. Došao je s autom i vi ste počeli pucati po njemu. PS: Znam da vas u toj familiji ima koji ste stariji momci, pa mi ovo tek sada nije jasno. Očekivalo bi se od neke djece, ali od vas koji ste stariji i znate pravilni RP, ovo je stvarno čudno. Pozz.cijela situacijaaaa
Sve se vidi u pov kako je Berlusconi on top ZNACI STRASNOOO
Pogotovo ti Tylere znam da si dobar lik i stariji tako da ne vidim čemu ovo???Ne znam koliko cijelija situacija može biti. Došao je s autom i vi ste počeli pucati po njemu. PS: Znam da vas u toj familiji ima koji ste stariji momci, pa mi ovo tek sada nije jasno. Očekivalo bi se od neke djece, ali od vas koji ste stariji i znate pravilni RP, ovo je stvarno čudno. Pozz.
Ne znam koliko cijelija situacija može biti. Došao je s autom i vi ste počeli pucati po njemu. PS: Znam da vas u toj familiji ima koji ste stariji momci, pa mi ovo
Sve se vidi u povu,da se fam strogo kazni sa warnom!
da sam ja bio tu nabio bi vam 2 warnaNe znam koliko cijelija situacija može biti. Došao je s autom i vi ste počeli pucati po njemu. PS: Znam da vas u toj familiji ima koji ste stariji momci, pa mi ovo tek sada nije jasno. Očekivalo bi se od neke djece, ali od vas koji ste stariji i znate pravilni RP, ovo je stvarno čudno. Pozz.
Nemam ja pojma druže ni šta je bilo , ali ako su mi Mimi i Johnny tamo , znaci da ste nesto napravili . Ta dva lava ne izlaze iz jazbine tek tako ....Č
Pogotovo ti Tylere znam da si dobar lik i stariji tako da ne vidim čemu ovo???
Al si me nasmijao, ma gledaj, nismo ni mi savršeni, ali daj brate da igramo jebemu igricu ko ljudi, a ne da se nabušavamo i kvarimo RP i pravimo si užitak kvarenjem igre druge strane. Jbg, uživaj.Nemam ja pojma druže ni šta je bilo , ali ako su mi Mimi i Johnny tamo , znaci da ste nesto napravili . Ta dva lava ne izlaze iz jazbine tek tako ....
Pa da se ponasate kao normalni ljudi a ne kao deca od ovoga nista nebi bilo, a ne tvoji da me pucaju na OOC event pre ulazak u zonu sa kratku shotkuAl si me nasmijao, ma gledaj, nismo ni mi savršeni, ali daj brate da igramo jebemu igricu ko ljudi, a ne da se nabušavamo i kvarimo RP i pravimo si užitak kvarenjem igre druge strane. Jbg, uživaj.
Jel imaš dokaz toga? Ako imaš dat ću ti svoju bubicu, pa mi fino pošalji, te ako je to istina uz validan dokaz, članovi će biti kažnjeni i dobiti ćeš moju ispriku. Disc: rromanPa da se ponasate kao normalni ljudi a ne kao deca od ovoga nista nebi bilo, a ne tvoji da me pucaju na OOC event pre ulazak u zonu sa kratku shotku
Pardon. Disc je rroman3Jel imaš dokaz toga? Ako imaš dat ću ti svoju bubicu, pa mi fino pošalji, te ako je to istina uz validan dokaz, članovi će biti kažnjeni i dobiti ćeš moju ispriku. Disc: rroman
Povuko sam zalbu ionako nemate neformalnu. Ali onaj spot na RP fabriku je ilegalan .Pardon. Disc je rroman3