1. Vaše ime IRL:Gorazd
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Aktivan sam uglavnom od 10:00 do 00:00...
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): U principu sam aktivan negde oko 12h.
6. Vaš Discord: dagiga#0878
7. Vaše ingame imeiego Panov
8. Vaš ID: 24234
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a ili Crime-a sve jedno
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? -Zato sto ocu da pomazem judimo i da kaznivam judi koj prekrsavaju pravila..
-Da bih smanjio na minimum krsenje pravila servera!
2. Koje su vaše prednosti? ======Moje prednosti su tako sto znam pravila.======
3. Koje su vaše najveće slabosti? =======Nemam=======
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? =Da!=
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) =Da!=
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? =Trenutno ne=
Select for moderation
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Aktivan sam uglavnom od 10:00 do 00:00...
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): U principu sam aktivan negde oko 12h.
6. Vaš Discord: dagiga#0878
7. Vaše ingame imeiego Panov
8. Vaš ID: 24234
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a ili Crime-a sve jedno
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? -Zato sto ocu da pomazem judimo i da kaznivam judi koj prekrsavaju pravila..
-Da bih smanjio na minimum krsenje pravila servera!
2. Koje su vaše prednosti? ======Moje prednosti su tako sto znam pravila.======
3. Koje su vaše najveće slabosti? =======Nemam=======
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? =Da!=
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) =Da!=
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? =Trenutno ne=
Select for moderation