Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected EMS Korumpirana Biografija | Swainn Darkiin | 930

Rejected
Status
Not open for further replies.

Swain Darkiin

Player
Player
Joined
Oct 25, 2023
Messages
78
Ime: Swain
Pol: Muški
Godine: 22
Datum rođenja: 18.11.2001.
Nacionalnost: Amerikanac
Mjesto rođenja: Sandy Shores
Roditelji: Otac (Nepoznat) Majka (Katarina Darkiin)
Visina: 192cm
Težina: 90 kg
Boja očiju: Crna
Boja kose: Crna

Životna priča: 100+ riječi: Swain je rodjen 2001 godine, u jednom malom mestu blizu Sandy Shoresa. Majka Katarina se preselila u Grad radi boljeg posla, posto je bila samohrana majka koja je bila vojnik morala je da ratuje da bi imala neophodna sredstva da odrzava sebe i svog sina. Swainova majka je preminula ranjena posledicom rata, smestena u Bolnici u kojoj nije dobila dovoljno dobar tretman.
Swain je tada odlucio da postane doktor. Dugo je planirao sta da radi i nakon dugog preispitivinja i preslisavanja odluka dosao je na ideju da upise Medicniski Fakultet odmah posle rata kako bi svoj san ostvario i pokusao da postane najbolji doktor kako bi mogao osvetiti svoju majku koja se zrtvovala za njega.


Priča o karijeri: 100+ riječi: Swain je prvo morao da ide na prakse i predavanja da bi naucio osnovne stvari koje mora da zna kao buduci Doktor. Posle 4 godine na fakultetu bez ikakvih problema dobio je svoju diplomu. Odlucio je da se prijavi za posao. Posle par nedelja uspesno je obavio razgovor za posao i oficijalno postao mladji doktor. Posle 18 godina radnog staza, sa svojih 40 godina postao je asistent direktora. Pare su ga iskvarile, bio se obogatio ali nikad nije bile dovoljno, resio je da postane korumpiran i da radi sa druge strane zakona van svoje duznosti. Tako je i bilo. Swain je postao multifunkcionalan i radio je na obe strane zakona. Do dan danas radi i zaradjuje bez ikakvih gresaka.

Jedini ishod:
1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom