1. Vaše ime u RL : Patrik
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan : 5-8h
5. Vaš Diskord: patrickloco
6. Vaše Ingame ime : Patrick Loco
7. Vaš ID: 16825
Dodatne Informacije
1. Lider za... LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Želim biti lider ove specifične organizacije iz razloga što sam već duže vrijeme u LifeInvaderu, dobro znam pravila pisanja oglasa i stvarno mi se sviđa organizacija
-Mislim da bi se dobro snašo na poziciji lidera te imam sposobnosti za isto
-Želim naučiti što više ljudi ono što su mene naučili radeći u LifeInvaderu pa da i onda nakon moga mandata oni to proslijede dalje.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Pokušao bi dovesti ljude sa iskustvom i kvalitetnim poznavanjem pravila pisanja oglasa
- Kod regrutacije bi se fokusirao na to da aplikanti neradi greške tokom pisanja. Mislim da je obuka najvažnije i na nju ćemo obratiti pozornost.
-Svako nepoštivanje članova unutar organizacije biti će strogo sankcionisano (Warn/Kick)
-Članke ćemo pisati na dnevnoj bazi tako da bi građani bili informirani što se događa unutar grada.
- Svaki rank bi imao svoje zaduženje koje će morati odrađivati
-Potrudio bih se da organizujem što više sastanaka kako bi razgovarao sa članovima o njihovim problemima u organizaciji. Mislim da je to veoma važno.
- Toksičnost nevolim tako da ćemo njega strogo kažnjavati.
Sretno ostalim kandidatima i hvala na čitanju aplikacije!
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan : 5-8h
5. Vaš Diskord: patrickloco
6. Vaše Ingame ime : Patrick Loco
7. Vaš ID: 16825
Dodatne Informacije
1. Lider za... LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Želim biti lider ove specifične organizacije iz razloga što sam već duže vrijeme u LifeInvaderu, dobro znam pravila pisanja oglasa i stvarno mi se sviđa organizacija
-Mislim da bi se dobro snašo na poziciji lidera te imam sposobnosti za isto
-Želim naučiti što više ljudi ono što su mene naučili radeći u LifeInvaderu pa da i onda nakon moga mandata oni to proslijede dalje.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Pokušao bi dovesti ljude sa iskustvom i kvalitetnim poznavanjem pravila pisanja oglasa
- Kod regrutacije bi se fokusirao na to da aplikanti neradi greške tokom pisanja. Mislim da je obuka najvažnije i na nju ćemo obratiti pozornost.
-Svako nepoštivanje članova unutar organizacije biti će strogo sankcionisano (Warn/Kick)
-Članke ćemo pisati na dnevnoj bazi tako da bi građani bili informirani što se događa unutar grada.
- Svaki rank bi imao svoje zaduženje koje će morati odrađivati
-Potrudio bih se da organizujem što više sastanaka kako bi razgovarao sa članovima o njihovim problemima u organizaciji. Mislim da je to veoma važno.
- Toksičnost nevolim tako da ćemo njega strogo kažnjavati.
Sretno ostalim kandidatima i hvala na čitanju aplikacije!