Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Neca Evil

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Nemanja
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GTM-1
4. Prosjek online po danu: 8-12h
5. Vaš Discord: neca62368
6. Vaše ingame ime: Neca Evil
7. Vaš ID: 62368

Dodatne informacije

1. Lider za.... LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

- Zelim biti lider ove specifične organizacije jer toliko sam iskusan kao lider i voleo BiH pomagati svakom kolegi u maksimalnom trudu.

- Zelim da radimo evente i da se družimo i da pomazemo jednim drugima.

- Zelim da vam kazem da ce organizacija biti u najvećoj brzini nece biti uspona ni padova al cemo davati sve od sebe.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Poboljsacemo roleplay tako sto cemo održavati sto vise evenata da ljudi mogu da se zabavljaju i nece biti cekanja za oglase svi ce biti pristojni ili ce dobiti warn/kick sve zavisi kako se bude ponasao.

Srecno svim kandidatima nadam se da cemo se druziti i hvala na čitanju aplikacije!!!

Neca Evil

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Nemanja
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GTM-1
4. Prosjek online po danu: 8-12h
5. Vaš Discord: neca62368
6. Vaše ingame ime: Neca Evil
7. Vaš ID: 62368

Dodatne informacije

1. Lider za.... LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

- Zelim biti lider ove specifične organizacije jer toliko sam iskusan kao lider i voleo BiH pomagati svakom kolegi u maksimalnom trudu.

- Zelim da radimo evente i da se družimo i da pomazemo jednim drugima.

- Zelim da vam kazem da ce organizacija biti u najvećoj brzini nece biti uspona ni padova al cemo davati sve od sebe.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Poboljsacemo roleplay tako sto cemo održavati sto vise evenata da ljudi mogu da se zabavljaju i nece biti cekanja za oglase svi ce biti pristojni ili ce dobiti warn/kick sve zavisi kako se bude ponasao.

Srecno svim kandidatima nadam se da cemo se druziti i hvala na čitanju aplikacije!!!
Slučajno sam napisao lider a ne Leader izvinjavam se

Status
Not open for further replies.
Top Bottom