1. Vaše ime u RL: Stefan
2. Vaše godine: 16 ipo
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-11h
5. Vaš Diskord: Djordjevic__#0001
6. Vaše Ingame ime: Swainn Darkiin
7. Vaš ID: 930
Dodatne Informacije
1. Lider za LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Hvala na citanju moje prijave, srecno ostalima.
2. Vaše godine: 16 ipo
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-11h
5. Vaš Diskord: Djordjevic__#0001
6. Vaše Ingame ime: Swainn Darkiin
7. Vaš ID: 930
Dodatne Informacije
1. Lider za LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
- Zaista obozavam da pisem oglase, da radim i da se trudim. Spreman sam da izdvojim vreme i da ovu organizaciju napravim sto boljom.
- Imam vec jako puno iskustva kao novinar i zeleo bih da dokazem da su moje sposobnosti i iskustvo na visokom nivou.
- Voleo bih da budem lider i da izvucem maximum od organizacije, da se zabavim i uživam u roleplay-u.
- Najcesce na scenu bi stupali dogadjaji (eventi) koji bi bili veoma raznovrsni sa zanimljivim nagradama.
- Oformio bih tim koji bi se postarao da oglasi budu sto kvalitetniji i da su greske minimalne.
- Cena oglasa bi bila promenljiva. Odrzali bi glasanje kako bi gradjani mogli da odluce koja cena im je odgovarajuca.
- Svaki zaposlenik dobijao bi odredjeni bonus za ulozeno vreme i trud u pisanje oglasa tjst u nasu organizaciju.
- Regrutacije odrzavale bi se redovno i po potrebi.
- Odrzavao bih balanas izmedju rankova odnosno svaki rank bi imao svoje zaduzenje.
- Jedan deo posla ostavio bih vecim cinovima a to je da pisu oglase u vezi sa poznanstvima (Kada neko trazi odredjenu osobu) Kako nebi doslo do gresaka- Da se trazi neki admin, lider.
- Zaposljavanje bi se vrsilo preko ETHER-A (Drzavnog Radija) kako bi svaki gradjanin mogao da zna gde i kada se vrsi regrutacija.
- Uveo bih nove evente koji do sada nisu radjeni.
- Desile bi se najvece promene sto se tice pravila tacnije sta moze da se objavljuje, a sta ne.
- Sto se tice kaznjavanja i opomena postajao bi odredjeni sistem. Opomene dolaze usled gresaka u pisanju oglasa. 3 greske nazalost Otkaz.
- Takodje napravio bih dnevni izvestaj o tome da li ima nekih novosti i kade ce se eventi odrzavati. LSN- Los Santos News.
- Najbitnije od svega je da odrzimo zdravu atmosferu i da se svi gradjani uzvaju uz nas!
Hvala na citanju moje prijave, srecno ostalima.