Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Swain Darkiin

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Stefan
2. Vaše godine: 16 ipo
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-11h
5. Vaš Diskord: Djordjevic__#0001
6. Vaše Ingame ime: Swainn Darkiin
7. Vaš ID: 930

Dodatne Informacije
1. Lider za LifeInvader

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
  • Zaista obozavam da pisem oglase, da radim i da se trudim. Spreman sam da izdvojim vreme i da ovu organizaciju napravim sto boljom.
  • Imam vec jako puno iskustva kao novinar i zeleo bih da dokazem da su moje sposobnosti i iskustvo na visokom nivou.
  • Voleo bih da budem lider i da izvucem maximum od organizacije, da se zabavim i uživam u roleplay-u.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
  • Najcesce na scenu bi stupali dogadjaji (eventi) koji bi bili veoma raznovrsni sa zanimljivim nagradama.
  • Oformio bih tim koji bi se postarao da oglasi budu sto kvalitetniji i da su greske minimalne.
  • Cena oglasa bi bila promenljiva. Odrzali bi glasanje kako bi gradjani mogli da odluce koja cena im je odgovarajuca.
  • Svaki zaposlenik dobijao bi odredjeni bonus za ulozeno vreme i trud u pisanje oglasa tjst u nasu organizaciju.
  • Regrutacije odrzavale bi se redovno i po potrebi.
  • Odrzavao bih balanas izmedju rankova odnosno svaki rank bi imao svoje zaduzenje.
  • Jedan deo posla ostavio bih vecim cinovima a to je da pisu oglase u vezi sa poznanstvima (Kada neko trazi odredjenu osobu) Kako nebi doslo do gresaka- Da se trazi neki admin, lider.
  • Zaposljavanje bi se vrsilo preko ETHER-A (Drzavnog Radija) kako bi svaki gradjanin mogao da zna gde i kada se vrsi regrutacija.
  • Uveo bih nove evente koji do sada nisu radjeni.
  • Desile bi se najvece promene sto se tice pravila tacnije sta moze da se objavljuje, a sta ne.
  • Sto se tice kaznjavanja i opomena postajao bi odredjeni sistem. Opomene dolaze usled gresaka u pisanju oglasa. 3 greske nazalost Otkaz.
  • Takodje napravio bih dnevni izvestaj o tome da li ima nekih novosti i kade ce se eventi odrzavati. LSN- Los Santos News.
  • Najbitnije od svega je da odrzimo zdravu atmosferu i da se svi gradjani uzvaju uz nas!

Hvala na citanju moje prijave, srecno ostalima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom