Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Offtopic u Club Chatu, Korupcija | Dusan White

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
44987
Players nickname
Djordje Whitee
Administrators nickname
Dusan White
Date
Jul 26, 2024
Time
1:05
Proofs
1. https://imgur.com/maDNFzI 2. https://imgur.com/a/p0yJHxO 3. https://imgur.com/58O1xj4 4. https://imgur.com/c3iEmrX

Djordje White

Player
Player
Joined
Jul 30, 2023
Messages
331
Desava se to da ja u club chat citiram pisem "Gde je Petar Napier" i posle toga dobijam kaznu od administratora Dusana White-a za Offtopic u Club Chat-u i dokaz za to je ovde Takodje je posle toga mute-ovao svaku osobu koja je napisala nesto a da u toj recenici nema rec "Trkac". To i nije toliko veliki problem.


Problem je u tome sto sam ja posle toga pitao admina na tiket da li mu je zanimljivo da to radi s obzirom da to nijedan drugi admin ne radi a on to radi vec nekoliko dana od kada je admin. On meni odgovara citiram "Ako nastavite ovako komunicirati shvaticu to kao vredjanje mog posla i admin tima pa cu morati da vas kaznim poslednje upozorenje". Ja mu odgovaram da ne znam zasto se ponasa tako agresivno prema meni i da ga nisam uvredio vec sam ga lepo pitao jer ni jedan admin osim njega to ne radi tako. Na to mi on opet odgovara isto kao i na proslom odgovoru sto se vidi u ovom dokazu i ovom isto jer nije sve stalo u prvi .

Na kraju svega toga on meni blokira tikete. Nije mi jasno po cemu sam to ja bio drzak i toksican prema adminima u ovom mom pitanju. Dokaz i za to da mi je blokirao tikete je ovde . Ako sam upravu zeleo bih da se admin kazni za svoje neprikladno ponasanje na tiketima.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom