Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Konstantno krsenje pravila | Abraham Elkhabib

Your ID
32659
Players nickname
Ckabe Slayer
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jul 26, 2024
Time
00
Proofs
xxx

Zyka1312

Player
Player
Joined
Aug 29, 2023
Messages
73
Poštovani Mujo,

Pišem vam sa dubokim žaljenjem zbog svojih nedavnih postupaka koji su doveli do mog bana na serveru. Shvatam da su moji postupci predstavljali nepoštovanje pravila na serveru i da su mogli negativno uticati na iskustvo drugih korisnika. Želim da izrazim iskreno kajanje zbog svog ponašanja i da se izvinim svima koje sam uznemirio ili povredio svojim nedoličnim ponašanjem.

Svestan sam da ste pravila postavili kako biste održali fer i ugodnu atmosferu za sve igrace. Moje ignorisanje tih pravila je bilo neodgovorno i neprihvatljivo. Razumem da je red i poštovanje prema serveru ključno za njen uspeh i trajnost. Duboko žalim zbog toga što sam svojim postupcima narušio te principe.

Tokom perioda mog bana, pažljivo sam razmislio o svojim postupcima i shvatio sam ozbiljnost situacije. Spreman sam da preuzmem odgovornost za svoje greške i da se potrudim da se promenim. U skladu sa tim, želim da iskoristim letnji skolski raspust kako bih što više vremena proveo sa svojim prijateljima na serveru. Verujem da je zajednica na Grandu mesto gde mogu da doprinesem i uživam u zajedničkim aktivnostima.

Moj cilj nije bio da stvorim probleme ili da narušim vaš rad. Naprotiv, želim da doprinesem zajednici na pozitivan način i da učestvujem u stvaranju prijateljskog okruženja za sve igrace. Spreman sam da prihvatim sve uslove koje smatrate potrebnim kako bih se vratio na server i da vam pokažem svoju iskrenu nameru da se popravim.

Molim vas da uzmete u obzir moj appeal za unban i da mi pružite priliku da pokažem svoju promenu. Hvala vam što ste posvetili vreme čitanju mog appela i razmatranju mog slučaja.

S poštovanjem,

Ckabe Slayer
 
Top Bottom