Postovana Administracijo, molio bih da obratite paznju na ovo, jer
Ovo nije prvi put da se decko kaci za konstantno krsenje pravila vec ko zna koji put,
toksican je previse, koga god vidi proziva na svakakve nacine, provocira takodje failuje na sve moguce nacine, u vecini slucajeva kaznjavan je za toksicno ponasanje, i vredjanje.
Takodje sam primetio da vredja i dosta starije ljude koji su na ovom projektu mnogo dugo, i nije okej da neko dete vredja majke nekome i familiju,
tek kada vidi ove nove igrace sto dodju na server zna da ga ne mogu kaciti na forumu jer jos nisu upoznati sa pravilima pa ih ubija, troluje i vredja. Jer mu je to 'zanimljivo'.
10 stranica na forumu, vecina su vredjanje..
NEK SE SVAKI OFF TOPIC KAZNI!!!
Ovo nije prvi put da se decko kaci za konstantno krsenje pravila vec ko zna koji put,
toksican je previse, koga god vidi proziva na svakakve nacine, provocira takodje failuje na sve moguce nacine, u vecini slucajeva kaznjavan je za toksicno ponasanje, i vredjanje.
Takodje sam primetio da vredja i dosta starije ljude koji su na ovom projektu mnogo dugo, i nije okej da neko dete vredja majke nekome i familiju,
tek kada vidi ove nove igrace sto dodju na server zna da ga ne mogu kaciti na forumu jer jos nisu upoznati sa pravilima pa ih ubija, troluje i vredja. Jer mu je to 'zanimljivo'.
10 stranica na forumu, vecina su vredjanje..
Rejected - Konstantno krsenje pravila | 18441
Pozdrav admini, zalim se na igraca ID:18441 Teo Armone (Bambele), na forumu ima 9 stranica. Jako je toxican i pravi konflikte. Svakog izaziva koga stigne. Mislim da nisam jedini koji bi se slozio samnom da je jako iritantan i trazi samo nacin kako ce nekome da unisiti igranje projekta. Ne zna...
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z 1.1 G.P 6.15 FailRP | ID 18441
Sve se vidi na snimku. Policajac udara u nas, zatim tvrdi da smo ga udarili 20 puta, sto nije slucaj. Kasnije broji suvozacu da izadje iz auta, ovaj ga poslusa i izadje, a policajac ga ubije i uhapsi dok je mrtav ne prateci RP uopste.
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | ID: 18441
prvo vozio je krivom stranom i zabio se u mene i onda me htio zaustavit nije poslo ni 3 puta da se zaustavim nakon toga je izaso iz auta nije ni odbrojo poceo je pucat
gta5grand.com
Approved - Krsejne 6.15 MG CR MK ID:13331 ; 31132 ; 57188
Sve se vidi na POV molim sve da bude sankcionisano kvare RP na veliko mg radi svo vreme kaze mu da dodu ispred zatvora sacekali nas onda spomijnu akaunt i jos brdo stvari to ID 13331. ID 31132 6.15 radi 3 puta i radi MK ubija dok dize vidi se na snimak. ID 57188 kaze ribolovac koliko akaunta...
gta5grand.com
Approved - OffTop u CC | 18441
Sve se vidi na slici (Skupljanje lajkova na ingrandu preko clubchat)
gta5grand.com
Approved - IRL Threating | 18441
Sve se vidi u POV kako mi preti u RL, kaze kako bi volio da me pozanje u zivo i kako bi mi razlomio picku u zivo! MOLIM DA NEKI SENIOR ADMIN POGLEDA OVAKVE PRETNJE U RL
gta5grand.com
Approved - G.P. 3.1 + FearRP | 18441
Sve se vidi u POV-u kako mi je rekao "Idiote" i kako nema strah za svoj zivot i kako bezi bez ikakvog straha. - G.P. 3.1 Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno!
gta5grand.com
Approved - NRL MK I 27797 39471
sve u dva pov prvi pov kako ga ovaj ubija dok je u nesvesti tacnije dovrsava drugi pov kako se vratio
gta5grand.com
Approved - Mass RuleBreak | 46293, 18441, 48444
Sve se vidi u POV-u kako krse MG, P.Z.Z 1.1, G.P 6.12
gta5grand.com
Approved - PG I 18441
Postovana administracijo izvinite na poslu alo ovo je fudbal morao sam
gta5grand.com
Approved - OOC vredjanje I ID 18441
OOC vredjanje na klipu na kome je mene lik kacio za kao prekrseno pravilo. Link od klipa: Link od zalbe na forumu: Reviewed - G.P 6.15 I 1328
gta5grand.com
Approved - BA I 40505 43829
U pov se vidi kako oboje rade CL i posle se rade BA tako sto urade CL i stvore se zivi.
gta5grand.com
NEK SE SVAKI OFF TOPIC KAZNI!!!