Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Roleplay Licna biografija I Neca Evil 62368

Neca Evil

Player
Player
Joined
Jul 21, 2024
Messages
9
Ime: Neca Evil
Pol:
Muški
Starost: 2010
Rasa: Bijelac
Nacionalnost: srbin
Mesto rođenja: niš
Otac:
Ibro Evil
Majka: Nikolina Evil
Težina: 80kg
Visina: 190
cm
Boja očiju: crna
Boja kose: cnra
Tetovaže:
Leva ruka, desna ruka, leva noga, desna noga, stomak i ledja sve crno
Prednosti: Pametan,Snalazljiv,Inteligentan, brzo razmislja, pravedan
Slabost: Ponekad slab na zivcima

Neca Evil rođen je 27.7.2010 . godine u Niš-u. Necina majka je državljanka Srbije dok njegov otac je državljanin SAD-a, Necini roditelji upoznali su se u Niš-u gdje su ubrzo upali u ljubav te se vjenčali kao mladi par. Ubrzo nakon vjenčanja dolazi dijete koje je imenovano Neca. Necin otac završio je visoku školu u Niš-u te je postao jedan od najpoznatijih advokata sa istočne obale. Necina majka je bila ugledna članica policijske postaje u Niš-u Neca je uz pomoć svog obrazovanog oca uspio postići veliki uspjeh u osnovnoj školi.

U ranoj dobi dječaka Nece dogodio se veliki šok u njegovom životu gdje su na njegovom rođendanu 27.7.2015. godine provalili u njegovu kuću veliki broj naoružanih ljudi. U tom trenutku dječak Neca odjednom nema straha za život i bježi van iz kuće pokraj naoružanih ljudi. Njegovi roditelji uzeti su za taoce i ubrzo nakon toga ubijeni zbog toga jer organi reda nisu mogli ispuniti zahtjeve naoružanih ljudi.

Ubrzo nakon smrti Necinih roditelja dječak Neca je bio poslan u dom za nezbrinutu djecu u Los Santos-u( Alta St ). Dječak Neca bježi iz doma za nezbrinutu djecu te ga jedan pripadnik bande uzima kao svoje dijete. Dječak Neca u toj dobi postaje pripadnik bande gdje je bio veoma poštovan jer je dobro baratao sa oružjem.

Neca u svojoj 14 godini iznenada biva izbačen iz bande jer se tvrdilo da je bio doušnik za državne organizacije. Nakon toga on odlazi u tajnu jedinicu van grada Los Santosa. U tajnoj jedinici je imao također veliki uspjeh, Neca tada ima veliku fizičku spremu te je još podučen da bude bolji pucač. U tajnoj jedinici je postao pilot te je naučio mnoge vještine prilikom letenja sa helikopterom i avionom. Najviše je bio podučavan da sa helikopterom da leti nisko kako ga negativci nebi uočili da se približava. Neca gubi interes da radi u tajnoj službi te se vraća u grad Los Santos te se tu njegova priča nastavlja …



Ishodi:

-Neca može da pružiti prvu pomoć i pretražiti sa Pištoljem/Revolverom u ruci. (ne puškom)

-Neca može da pretražuje sa jednom rukom

-Neca može da rukuje oružjem visokog kalibra kao sto su heavy sniper heavy shotgun i light machine gun.

- Neca ne vjeruje ljudima i može da ih ubije ako im se ne sviđaju (poštuje se pravilo od 5 sekundi)

-Neca može u bilo kom trenutku ići 2v1

-Neca može koristiti oružje bez serijskih oznaka(XXX)

-Neca može da vozi sportsko vozilo po planinama u brzini od 75km-h
 
Top Bottom