Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ugrin Obilic

Player
Player
Joined
Sep 30, 2023
Messages
29
  1. Vaše ime IRL: Ugrin
  2. Vaše godine: 14
  3. Vremenska zona: GMT+1
  4. Prosjek online po danu: 5-6h
  5. Vaš Discord: ugrin
  6. Vaše ingame ime: Ugi Sokocalo
  7. Vaš ID: 43099

    1.Leader za Bloods Streat Gang


    2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
    -Želim postati lider ovog ganga iz nekoliko ključnih razloga koji su u interesu svih nas. Prvo i najvažnije, verujem da imam viziju koja može unaprediti naše operacije i osigurati da svi članovi imaju koristi od naših aktivnosti. Moje iskustvo i strateške veštine mogu nam pomoći da proširimo svoje teritorije i izvore prihoda, čineći nas jačim i stabilnijim.

    -Takođe, ja kao lidera koji će raditi na unapređenju sigurnosti i jedinstva unutar ganga. Želim da osiguram da svaki član bude poštovan i zaštićen, a da se sukobi rešavaju na pravičan i konstruktivan način. Zalažem se za kulturu međusobnog poštovanja i saradnje, gde će se svaki glas čuti, a svi članovi biti uključeni u donošenje ključnih odluka.

    -Jedan od mojih prioriteta biće i uspostavljanje čvršćih veza s drugim grupama i organizacijama. Verujem da strateški savezi i partnerstva mogu doneti veliku korist našem gangu, omogućujući nam da proširimo naš uticaj i povećamo naše resurse. Uz moju sposobnost pregovaranja i uspostavljanja odnosa, siguran sam da ćemo uspeti da ostvarimo nove, profitabilne saveze.


    3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

    - Toxicnost ne bih tolerisao i kaznjavao bih najstrozijom merom.

    - Truditi se da Bloods Streat gang ne stvara lose misljenje drugim organizacijama nego da bude dobra sa većinom od organizacija.

    - Aktivnos clanova nagradjivao bih Rank-up kako bih im dao dodatnu volju i zelju za jos veci trud i rad.

    -Pod mojim mandatom glavna stvar ce biti ozivljavanje geta i svih bandi sto je u sustini vazno za bande i kriminalnu stranu.

 
Top Bottom