1. Vaše ime IRL: Dusan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 4-11
5. Vaš Discord: dusanzepp
6. Vaše ingame ime: tyson gucci
7. Vaš ID: 52773
Dodatne informacije
1. Lider za..... : LIfeinvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Pozicija nudi brojne izazove i prilike za profesionalni rast. Privlači me rad na kompleksnim problemima i vođenje tima kroz promene, što će mi omogućiti dalji razvoj.
Organizacija ima sjajnu kulturu i timski duh, što je za mene vrlo važno. Voleo bih da doprinesem daljem razvoju tih vrednosti, podstičući saradnju, kreativnost i razvoj tima kroz svoje liderstvo.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Da niko ne bude afk u organizaciji jer mislim da to utice na rad.
Da nikome ne bude dosadno mislim da bi trebalo da uvek imaju komunikaciju.
Ukoliko se neko svadja odma ide suspend 24-48.
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 4-11
5. Vaš Discord: dusanzepp
6. Vaše ingame ime: tyson gucci
7. Vaš ID: 52773
Dodatne informacije
1. Lider za..... : LIfeinvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Verujem u viziju i misiju ove organizacije jer se poklapaju s mojim vrednostima, poput održivosti i inovacija. Mislim da mogu značajno doprineti njihovom ostvarivanju svojim znanjem i iskustvom.Pozicija nudi brojne izazove i prilike za profesionalni rast. Privlači me rad na kompleksnim problemima i vođenje tima kroz promene, što će mi omogućiti dalji razvoj.
Organizacija ima sjajnu kulturu i timski duh, što je za mene vrlo važno. Voleo bih da doprinesem daljem razvoju tih vrednosti, podstičući saradnju, kreativnost i razvoj tima kroz svoje liderstvo.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Da niko ne bude afk u organizaciji jer mislim da to utice na rad.
Da nikome ne bude dosadno mislim da bi trebalo da uvek imaju komunikaciju.
Ukoliko se neko svadja odma ide suspend 24-48.