Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected (FIB) Korumpirana Biografija | Sara Hemmings | 39652

Rejected
Status
Not open for further replies.

luka smithson

Player
Player
Joined
May 2, 2023
Messages
127
Organizacija: FIB

Ime: Sara
Spol: zensko
Nacionalnost: Makedonac
Mjesto rođenja: Makedonija
Spol: Zensko
Boja očiju: Braon
Boja kose: Brineta
Tetovaže: neam
Snage: Snaodljiva
Slabost: Brzopleta

Životna priča: 100+ riječi
Sara Hemmings rođena je u siromašnoj četvrti Los Santosa. Odmalena je naučila preživljavati u surovim uvjetima, a želja za boljim životom potaknula ju je da se pridruži FIB-u. Kao mlada agentica, vjerovala je da može promijeniti svijet. No, kako su godine prolazile, suočila se s realnošću korupcije i nepravde, čak i unutar samog sustava. Susreti s moćnim kriminalcima i korumpiranim političarima pokazali su joj kako se prava moć stječe.

Nakon nekoliko godina rada, Sara je sklopila tajne dogovore s nekim od najopasnijih ljudi u gradu. Koristila je svoje insajderske informacije kako bi im pomogla izbjeći zakon, a zauzvrat je dobivala ogromne svote novca i privilegije. Postala je majstorica manipulacije, vješto održavajući fasadu poštene agentice dok je iza kulisa vukla konce kriminalnog podzemlja.

Sada, u dobi od 35 godina, Sara je jedna od najutjecajnijih osoba u Los Santosu. Njen cilj je jasan: osigurati sebi i svojoj obitelji život u luksuzu i sigurnosti, koristeći svaki mogući način da to postigne. Nema problema koristiti svoju moć i veze da eliminira svakoga tko joj se nađe na putu. Za Saru, moral i poštenje su samo iluzije – stvarna snaga leži u kontroli i novcu.

Priča o karijeri: 100+ riječi
Sara Hemmings započela je svoju karijeru u FIB-u s idealističkim uvjerenjima i željom da se bori protiv kriminala. Diplomirala je s najboljim ocjenama na akademiji, brzo se istaknuvši među svojim kolegama zahvaljujući svojoj inteligenciji i odlučnosti. Prvih nekoliko godina radila je na složenim slučajevima organiziranog kriminala, nadajući se da će dovesti pravdu na ulice Los Santosa.

Međutim, Sarina naivnost ubrzo je bila poljuljana kada je otkrila raširenu korupciju unutar vlastite organizacije. Shvatila je da čak i njeni nadređeni često zažmire na kriminalne aktivnosti u zamjenu za novčane nagrade. Umjesto da se bori protiv struje, Sara je odlučila iskoristiti situaciju u svoju korist.

Počela je surađivati s moćnim kriminalcima, pružajući im insajderske informacije i štiteći ih od zakona. Zahvaljujući svojoj poziciji, mogla je manipulirati dokazima i ometati istrage, što ju je učinilo neprocjenjivom za njene nove saveznike. S vremenom je stekla enormno bogatstvo i utjecaj, postajući ključna figura u mreži korumpiranih službenika i kriminalaca.

Danas, Sara je na vrhuncu svoje moći, balansirajući između dva svijeta - onog zakonitog kao ugledna agentica FIB-a i onog kriminalnog kao hladnokrvna manipulatorica. Njezin uspjeh mjeri se u luksuzu i kontroli, a granice ne postoje kada je riječ o ostvarenju njenih ciljeva.

Jedini ishod:
1 - Sara moze ubiti osumnjicene ako oni ne saradivaju
2. Sara moze da podize oruzije sa poda, veze,vuce,lijeci, otvara PDA, penje uz merdevine i stavlja u auto sa pistoljem u ruci(ne puskom)
3. Sara zbog svojih vestina moze da udje u situaciju 2v1
4. Sara moze da ubije kolegu ako ga uhvati u korupciji/muci privedene svim metodama kako bi izvukao informacije iz njih
5. Sara moze muciti i bahato ponasati prema kolegama, civilima, banditima.. (ne na talackoj)
6. Sara moze potraziti kamericu i slomiti istu kako kolegama tako i privedenim licima civilima. (upotrebom try komande)

Pravila:
1. Biografiju prvo mora odobriti Lider organizacije 2.
2. Ako je biografija odbijena, možete se ponovno prijaviti nakon 7 dana 3.
3. Ako je biografija u netočnom formatu/krši pravila, administrator ima pravo odbiti biografiju
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom