Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected FIB Korumpirana biografija | Aleksa White | 27803

Rejected
Status
Not open for further replies.

Aleksa White

Player
Player
Joined
Sep 27, 2023
Messages
38
Ime:Aleksa White
Starost:25
Nacionalnost:Srbin
Mesto rođenja:Beograd
Pol:Muski
Boja očiju:zelena
Boja kose:crna
Tetovaže:leva i desna ruka
Prednosti:Lukav,spretan,snalazljiv
Slabost:Nestrpljiv

Zivotna prica:
Aleksa White je rodjen u Beogradu 1999. godine u porodici sa dubokom vojnom tradicijom. Majka Ivana mu je radila kao advokat, a njegov otac, Milos, bivsi vojni oficir, od malih nogu je prenosio na sina vestine rukovanja oruzjem. Aleksa je kroz rigoroznu obuku usavrsio osnovne tehnike i bezbednost, sto je oblikovalo njegovu disciplinu i preciznost.

Nakon zavrsetka Pravosudnog fakulteta u Beogradu, Aleksa je stekao iskustvo kao bezbednosni konsultant. Njegov uspeh u toj oblasti omogucio mu je preseljenje u Los Santos. godine, gde je zapoceo rad u privatnoj bezbednosnoj firmi. Brzo je stekao priznanje za svoj rad, sto je dovelo do njegove prijave i uspesnog zaposlenja u FIB-u godine. Danas, kao specijalni agent, Aleksandar koristi svoje iskustvo iz Beograda i Amerike kako bi resavao slozene slucajeve u oblasti bezbednosti i kriminala, pruzajuci kljucne doprinose u borbi protiv kriminala.

Karijerna prica:
Nakon diplomiranja, Aleksa White pridruzio se Federalnoj istraznoj agenciji (FIB) u Los Santosa. Brzo se istakao kao talentovan agent s izuzetnim sposobnostima za pracenje tragova, infiltraciju i desifrovanje sifriranih poruka. Njegova hrabrost, strucnost i predanost brzo su privukli paznju njegovih nadredjenih. Ubrzo su ga premestili na tajne operacije koje su se bavile suzbijanjem organizovanog kriminala, korupcije i trgovine drogom. Aleks je rizikovao svoj zivot kako bi razotkrio mreze krijumcara i pomogao u hapsenju visokopozicioniranih kriminalaca.

Medjutim, Aleksine idealisticke vizije bile su poljuljane kada je otkrio da su korupcija i kriminal prozeli i same redove agencije. Shvatio je da mnogi njegovi nadredjeni i kolege zatvaraju oci pred zlocinima u zamenu za novcane nagrade i druge pogodnosti. Aleksa je bio suocen sa teskim izborom: da se bori protiv sistema ili da iskoristi situaciju u svoju korist.

Odlucio je da iskoristi priliku. Aleksa je poceo kontaktirati mocne kriminalce, nudeci im insajderske informacije i zastitu od zakona. Zahvaljujuci svom polozaju u FIB-u, mogao je manipulisati dokazima i ometati istrage, cineci sebe neprocenjivim za svoje nove saveznike. Njegove vestine infiltracije i desifrovanja postale su kljucne u izgradnji njegove nove mreze.

Kako su godine prolazile, Aleksina mreza saveznika medju kriminalcima i korumpiranim sluzbenicima postajala je sve jaca. Njegova sposobnost da ostane neotkriven omogucila mu je da stice ogromno bogatstvo i uticaj. Pazljivo je planirao svoje poteze, koristeci svoju inteligenciju i hladnokrvnost kako bi prosirio svoj uticaj unutar i izvan FIB-a u Los Santosu

Aleksa nastavlja ziveti svoj dvostruki zivot u Los Angelesu, uvek nekoliko koraka ispred onih koji bi mogli da ga razotkriju. Njegova prica je primer kako se idealizam moze izopaciti korupcijom i kako pojedinac moze koristiti sistem u svoju korist



1.Aleksa moze moze da muci i ubije kolegu/kriminalca ako ga uhvati u korupciji/ako mu ne kaze dovoljno infromacija

2.Aleksa moze slomiti kamerice ako ga neko od kolega ili civila uhvati u korupciji(Obavezno me,do,try samo 2 puta !)

3.Aleksa moze ocistiti dosije osobama,moze uzeti mito (do 100k) I ilegalne predmete.

4.Aleksa moze pretrazivati,vezivati,vuci,ubacivati u auto,pruzati prvu pomoc,kupiti stvari sa poda,sa revolverom/tazerom(ne sa puskama.)

5.Aleksa moze davati serume istine (Obavezno me,do,try samo 2 puta !)

6.Aleksa moze posedovati, prodavati, kupovati, koristiti sva legalna i ilegalna oruzja ( heavy sniper,machine gun ) koja se mogu nabaviti u gradu osim iz svoje organizacije.
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom