Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Lična biografija I Proksn Phoenix I 29894

Proksn

Player
Player
Joined
Oct 6, 2022
Messages
22
Ime: Proksn Phoenix
Pol: Muški
Starost: 22
Raša: Belac
Nacionalnost: Hrvat
Mjesto rođenja: Hrvatska
Otac: Myro Phoenix
Majka: Anita Kush
Muška težina: 78
Visina: 187
Boja očiju: plava
Boja kose: bjrla
Tetovaže: Ruke, Noge , Ledja, Stomak , Glava
Prednosti : imam mnogo iskustva u vožnji , refleksi, imam iskustvo sa oružjem , hladnokrvnost
Slabost: slabi živci nema, strah samo od Boga.

Proksn Phoenix rođen je u surovu srcu grada i odrastao usred siromaštva i kaosa. Njegovo djetinjstvo bilo je ispunjeno nevoljama, odrastajući u susjedstvu u kojem je kriminal bio svakodnevna stvarnost. Njegova obitelj jedva je spajala kraj s krajem, a Proksn je brzo naučio da su pravila preživljavanja drugačija na ovim ulicama.

U mladosti se našao uvučen u loše društvo, tražeći osjećaj pripadnosti i zaštite. Proksn je bio bistar i inteligentan, ali su ga okolnosti gurnule u život u kojem se kriminal činio jedinim održivim putem. Postao je poznat po svojoj uličnoj pameti i strateškom razmišljanju, zaradivši poštovanje i strah u kriminalnim krugovima.

Kako je rastao, Proksnov ugled se širio. Bavio se raznim ilegalnim poslovima, od sitnih krađa do organiziranih pljački. Imao je neobičnu sposobnost preciznog planiranja i besprijekornog izvođenja operacija, zbog čega je među onima koji su znali za njegove podvige dobio nadimak "Sjena". Ali ovaj život nije bio besplatan. Proksn je izgubio prijatelje zbog nasilja, proživio je vrijeme iza rešetaka i osjetio težinu svojih izbora u trenucima samoće.

Međutim, usred haosa, Proksn je žudio za više. Duboko u sebi, ispod površine, kuhala se grižnja savjesti i čežnja za iskupljenjem. Slučajan susret s nekim iz njegove prošlosti, figurom mentora koji je vjerovao u njegov potencijal, doveo je do transformativne epifanije u njemu.

Odlučan da zbaci okove svog kriminalnog života, Proksn je donio odvažnu odluku da prekine veze sa svojim vezama u podzemlju. Sklonio se u zabačeni grad, daleko od urbane džungle koja ga je oblikovala. U početku je naišao na sumnju i nepovjerenje, postupno je stekao povjerenje mještana koristeći svoje vještine da zaštiti zajednicu od vanjskih prijetnji.

U ovom novootkrivenom utočištu, Proksn se pokušao iskupiti za svoja prošla nedjela koristeći svoje znanje o ulici kako bi spriječio mladeod kriminal i pomogao ih izvesti na pravi put . Postao je svjetionik nade, koristeći svoja iskustva kako bi odvratio problematičnu mladost od istih zamki kojima je on već bio podlegao.

Putovanje je bilo teško, obilježeno trenucima sumnje i stalnom sjenom njegove prošlosti, ali se Proksn Phoenix pojavio kao simbol transformacije, svjedočanstvo mogućnosti iskupljenja čak iu najmračnijim okolnostima.

Proksn se ubrzo počeo baviti automobilizmom u slobodno vrijeme i ubrzo se krenuo amaterski baviti rally-em.

1. Proksn se može suočiti s dvojicom protivnika u bilo kojem trenutku.
2. Proksn je vješt u pružanju prve pomoći, pretraživanju lica, pljačkanju, kupljenju stvari sa poda, vuči i ubacivanju ljudi u vozilo s revolverom u ruci.
3. Proksn može voziti svaki off road auto do 70 km/h.
4. Proksn može pretrazivati lice sa bilo koje strane osobe.
5. Proksna mogu da pljačkaju samo ako ima minimalno tri puske na glavi (nema strah od dvije).
6. Proksn može da rukuje oružijem visokog kalibra kao što su teška snajperska teška sačmarica i laka mitraljez.

Pazit ce se da se PD 1.6 pravilo ne prekrsi!
 
Top Bottom