Lik je 54k id vec ima 5+ strana
Koliko sam primetio igrac je na svaku svoju kaznu postavio zalbu na admina i svaka zalba mu je odbijena
Approved - Mass Rule Break | 54503
Gospodin bas puno krsi pravila PG - Vozi s probusenim gumama, BA - Izlazi iz igrice da bi se ozivio, CL - izlazi iz igrice kad ga ubijam, i jos kad sam ga vezo 1. Link - 2. Link -
gta5grand.com
Approved - Mass Rule Break | Nepoznata Porodica
Drugi deo POV-a: Krenuli smo na pljacku bankomata i onda je usledilo masovno krsenje pravila kao sto su: GP 6.15 PZZ 1.1 CR i Geto P 1.8
gta5grand.com
Approved - Mass rule break | Lege
Sve je u POV mislim da ova familija ne zasluzuje neformalnu organizaciju.
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 CR | 61950
sve se vidi u pov da nam familije nisu u ratu a oni nas pucaju bez broja i udaraju nas autom ne znam id druge osobe
gta5grand.com
Approved - BA I 54503
U snimku se jasno vidi kako igrac pokusava da radi f1 konstantno samo da bi se dovrsio ili se spawnao ziv...
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.7 , G.P.3.1 I 54503, 54869
6.7 Ako ste poginuli, ne možete se vratiti u borbu 15 minuta. | UPOZORITI u ooc situaciji je 54503 napisao "majmunko" ali je moj drug okacio vec zalbu za njega sto znaci da id 54869 napiso u ooc chatu "dizi debilko" sto je ooc vredjanje i vracaju se 5min posle smrti na istu lokaciju hvala na...
gta5grand.com
Approved - Fear rp , Fail rp I 54503
Opet krsi pravilo oduzeta komunikacija ali ipak momak ima magicno radio i tri puske na glavi i prica na radio a da mu nismo ni rekli neka se kazni jer zasluzuje. I brojao je moj drug mu je brojao da podigne on nije hteo i zato je bio ubijen.
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 I 54503
na POV-U se vidi kako igrac 54503 u occ chatu vredja mene i mog prijatelja njemuje rekao "MAJMUNKO" a meni je napisao "7 K****** TEBI U BULJU" ZAMOLIO BIH ADMINISTRATORA KOJ BUDE PREGLEDAO ZALBU DA OBRATI PAZNJU NA OCC CHAT!!!
gta5grand.com
Approved - CR, VDM, PG | ID 54503
Konstantno krsenje pravila, ako je potrebno dostavicu duzi snimak
gta5grand.com
Approved - OffTopic u CC | 1258
Posto se decko kurci i kaci na forum za takve gluposti evo i njega...
gta5grand.com
Rejected - Mass rule brake | LSPD
Momci me hapse dok sam u glavi ne daju advokata ne daju da prikazem legitimaciju...
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 | 54503
Ubio me bez razloga i brojao bez razloga,to je uradio 10puta
gta5grand.com
Approved - CL | 54503
Lice je imalo balaklavu i uradio latinicu nakonm sto sam reko da napusti vozilo.
gta5grand.com
Approved - Mass rule breake | 45003, 48176, 27610
ne prdi imate dve godine dosli ste da trolate a p jeste skace na glavu i ti isto buraz vidis da imas dve puske na glavi i ti kao da nemas vracas se ajde zdravo ja buraz imam 4k sati na rp serverima i nemoj ti mene da ucis nesto malcu berzglavi Decko al si ti glup nije fear rp ako ima samo...
gta5grand.com
Koliko sam primetio igrac je na svaku svoju kaznu postavio zalbu na admina i svaka zalba mu je odbijena