Lik je 54k id vec ima 5+ strana
Koliko sam primetio igrac je na svaku svoju kaznu postavio zalbu na admina i svaka zalba mu je odbijena
Approved - G.P 6.15 | 44240
gta5grand.com
Approved - Mass Rule Break | 54503
Gospodin bas puno krsi pravila PG - Vozi s probusenim gumama, BA - Izlazi iz igrice da bi se ozivio, CL - izlazi iz igrice kad ga ubijam, i jos kad sam ga vezo 1. Link - 2. Link -
gta5grand.com
Approved - Mass Rule Break | Nepoznata Porodica
Drugi deo POV-a: Krenuli smo na pljacku bankomata i onda je usledilo masovno krsenje pravila kao sto su: GP 6.15 PZZ 1.1 CR i Geto P 1.8
gta5grand.com
Approved - Mass rule break | Lege
Sve je u POV mislim da ova familija ne zasluzuje neformalnu organizaciju.
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 CR | 61950
sve se vidi u pov da nam familije nisu u ratu a oni nas pucaju bez broja i udaraju nas autom ne znam id druge osobe
gta5grand.com
Approved - BA I 54503
U snimku se jasno vidi kako igrac pokusava da radi f1 konstantno samo da bi se dovrsio ili se spawnao ziv...
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.7 , G.P.3.1 I 54503, 54869
6.7 Ako ste poginuli, ne možete se vratiti u borbu 15 minuta. | UPOZORITI u ooc situaciji je 54503 napisao "majmunko" ali je moj drug okacio vec zalbu za njega sto znaci da id 54869 napiso u ooc chatu "dizi debilko" sto je ooc vredjanje i vracaju se 5min posle smrti na istu lokaciju hvala na...
gta5grand.com
Approved - Fear rp , Fail rp I 54503
Opet krsi pravilo oduzeta komunikacija ali ipak momak ima magicno radio i tri puske na glavi i prica na radio a da mu nismo ni rekli neka se kazni jer zasluzuje. I brojao je moj drug mu je brojao da podigne on nije hteo i zato je bio ubijen.
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 I 54503
na POV-U se vidi kako igrac 54503 u occ chatu vredja mene i mog prijatelja njemuje rekao "MAJMUNKO" a meni je napisao "7 K****** TEBI U BULJU" ZAMOLIO BIH ADMINISTRATORA KOJ BUDE PREGLEDAO ZALBU DA OBRATI PAZNJU NA OCC CHAT!!!
gta5grand.com
Approved - CR, VDM, PG | ID 54503
Konstantno krsenje pravila, ako je potrebno dostavicu duzi snimak
gta5grand.com
Approved - OffTopic u CC | 1258
Posto se decko kurci i kaci na forum za takve gluposti evo i njega...
gta5grand.com
Rejected - Mass rule brake | LSPD
Momci me hapse dok sam u glavi ne daju advokata ne daju da prikazem legitimaciju...
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | 15846
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 | 54503
Ubio me bez razloga i brojao bez razloga,to je uradio 10puta
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | 36671
gta5grand.com
Approved - CL | 54503
Lice je imalo balaklavu i uradio latinicu nakonm sto sam reko da napusti vozilo.
gta5grand.com
Approved - Mass rule breake | 45003, 48176, 27610
ne prdi imate dve godine dosli ste da trolate a p jeste skace na glavu i ti isto buraz vidis da imas dve puske na glavi i ti kao da nemas vracas se ajde zdravo ja buraz imam 4k sati na rp serverima i nemoj ti mene da ucis nesto malcu berzglavi Decko al si ti glup nije fear rp ako ima samo...
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 54503
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 | 49993
gta5grand.com
Koliko sam primetio igrac je na svaku svoju kaznu postavio zalbu na admina i svaka zalba mu je odbijena