Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

zorkee anonimus

Player
Player
Joined
Jun 16, 2024
Messages
53
Ime: zorke animo
Starost: 4
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Beograd,Srbija
Pol:musko
Boja očiju:Braon
Boja kose:Crna
Tetovaže: Nemam
Prednosti:Odgovoran,strpljiv,spretan,snalazljiv
Slabost:Laz


Biografija:


Zorke Animo rođen je u malom selu u unutrašnjosti Los Santosa. Njegova prodica nije bila bogata, ali su bili poštovani u zajednici zbog svoje marljivosti i poštenja. Zorke je oduvijek bio odgovoran, a nakon završetka srednje škole, upisao je pravo na Harvardu.
Nakon što je diplomirao, zorke je počeo raditi kao pravnik, ali ubrzo je shvatio da je politika nije prava stvar za njega. Pridružio se jednoj od vodećih kriminalnih organizacija i brzo napredovao zahvaljujući svojoj snlazljivosti i sposobnosti umrežavanja.
Nakon nekoliko godina rada u kriminalnoj organizaciji, zorke je izabran za lidera kriminalne organizacije. U početku je bio idealist i želio je stvarne promene. Na, pritisak moćnih lobista, zajedno s vlastitim rastućim apetitom za luksuzom, počeli su ga menjati.
zorke je počeo prihvatati male usluge i poklone od poslovnih ljudi u zamenu za novce. Sa vremenom, ove male usluge postale su veće, a zorke je počeo izravno zahtevati sve vece novce.
Zorke je brzo stekao bogatstvo. Kupio je luksuzne automobile, vilu na moru i često putovao u egzotične destinacije. Njegova porodica živela je u slozi, ali su istovremeno gubili dodir sa stvarnošću i svakodnevnim problemima običnih ljudi.
Iako je bio oprezan, Zorketove aktivnosti nisu prošle nezapaženo. Mediji su počeli istraživati njegove poslove, a sve je izazvalo velikom policijskom istragom. Nakon višemesečne istrage, Zorke je uhapsen i optužen za višestruke slučajeve prevare, pranje novca i ubistava.
Na suđenju su izneseni brojni dokazi protiv njega, uključujući svjedočenja bivših suradnika i poduzetnika. Zorke je proglašen krivim i osuđen na dugogodišnju zatvorsku kaznu. Njegova imovina je oduzeta, a porodica se suočila sa javnom sramotom i financijskim problemima.
U zatvoru, Zorke je imao puno vremena za razmišljanje o svojim postupcima. Shvatio je da je, u potrazi za bogatstvom i moći, izgubio svoj moralni kompas i uništio živote mnogih ljudi, uključujući i svoj.



Ishodi:
1- zorke moze potraziti kamericu i slomiti istu kako kolegama tako i privedenim licima civilima (upotebom try komande).
2- zorke moze jednom rukom vezivati,vuci,skupljati stvari sa poda,leciti sa revolverom ili teaserom otvarati PDA tako i voziti (ne sa puskom).
3- zorke moze uzeti mito u vidu oruzija,droge,opreme i novca u vrednosti do 100k
4- zorke moze cistiti dosije privedenim licima tako i sebi
5- zorke moze da nosi i druge pancire, odela i opremu na svom poslu
6- zorke moze da bude u akcijama sa kriminalnim bandama i porodicama, odredjene pusta na slobodu i oblaci se u njihovu odecu, au slucaju nesaradjivanja muciti kako bi prikupio dokaze i saznao bitne informacije
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom