Kao sto se vidi na POV zovem admina da mi objasni par stvari oko zalbe gdje se on ponasa tako drsko da ne zeli da prica samnom dok mu se ne izvinem
Sto znaci u prijevodu da iskoristava svoju poziciju
Gdje se spusta drugi admin i njega smiruje i ja sam bio admin i to se fino kaze ako mislis da odgovor nije tacan postavite zalbu na forum a ne ovako da otresa igraca
"Izvini mi se izvini mi se" (da me saslusa inace ide) cisto iskoristavanje pozicije i drskost momka koji treba da bude na raspolaganj svim igracima i da im objasni sve potrebno
"dozvoljeno vezati osobu koja ima pistolj u rukama" To on kao admin pojedinacno odobrava prvilo PG za koje zna igrac koji je jutros usao na server
"Sve ti jebem" ne zna da nije 3.1
"jebem ti da ti jebem" samtra kao 3.1
Zamolio bih vas da razmotrite ovu zalbu i znanje ovog admina....
Sto znaci u prijevodu da iskoristava svoju poziciju
Gdje se spusta drugi admin i njega smiruje i ja sam bio admin i to se fino kaze ako mislis da odgovor nije tacan postavite zalbu na forum a ne ovako da otresa igraca
"Izvini mi se izvini mi se" (da me saslusa inace ide) cisto iskoristavanje pozicije i drskost momka koji treba da bude na raspolaganj svim igracima i da im objasni sve potrebno
"dozvoljeno vezati osobu koja ima pistolj u rukama" To on kao admin pojedinacno odobrava prvilo PG za koje zna igrac koji je jutros usao na server
"Sve ti jebem" ne zna da nije 3.1
"jebem ti da ti jebem" samtra kao 3.1
Zamolio bih vas da razmotrite ovu zalbu i znanje ovog admina....