Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Lična biografija I Patrik Berlusconi I 20762

Gsurp

Volim pare i sisate kurave
Player
Joined
Nov 14, 2022
Messages
80
Ime: Patrik
Pol: Muško
Starost: 35
Rasa: bijelac
Nacionalnost: Italijanac
Mesto rođenja:
Otac: Predrag Berlusconi
Majka: Andrija Radicevic
Pol: Musko
Težina: 102kg
Visina: 200cm
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Tetovaže: Ruke, Glava, Noge, Leđa
Prednosti:Dobro rukovanje oruzjem, snalazljivost, lukavost
Slabost:Slabos mi je sto nemam slabosti


Životna priča:
U srcu Milana, u jednoj od uglednih porodica, rodio se Patrik Berlusconi. Njegov deda je bio poznati industrijalac, a porodica Berlusconi bila je simbol moći i bogatstva. Patrik je odrastao u luksuzu, pohađao najbolje škole i uživao u svim privilegijama koje je novac mogao da pruži. Međutim, iza sjaja i glamura, postojala je druga strana priče.

Iako je spolja izgledalo kao da Patrik ima sve, unutar porodičnih zidova vladala je hladnoća i distanca. Njegovi roditelji su bili previše zauzeti poslovima i društvenim obavezama, pa su često zanemarivali sina. Osećajući se zapostavljenim i željan pažnje, Patrik je počeo da traži uzbuđenje i priznanje van porodičnog doma.

U srednjoj školi, Patrik je upoznao grupu momaka koji su bili poznati po svojim buntovničkim stavovima i problematičnom ponašanju. Privukla ga je njihova sloboda i nepoštovanje autoriteta. Počeo je da provodi sve više vremena sa njima, prvo iz radoznalosti, a kasnije zbog osećaja pripadnosti koji mu je toliko nedostajao.

Grupa je brzo postala poznata po sitnim kriminalnim delima - krađama, vandalizmu i uličnim tučama. Patrik je bio sve dublje uvučen u taj svet, a adrenalin i osećaj moći su ga opijali. Njegov status i porodično ime omogućili su mu da se izvuče iz mnogih problema, što mu je dalo lažni osećaj nepobedivosti.

Kako su godine prolazile, Patrikovi prestupi su postajali sve ozbiljniji. Ubrzo je postao deo mreže koja se bavila ilegalnom trgovinom luksuznih dobara i narkotika. Njegove veze i resursi omogućili su mu da brzo napreduje u kriminalnoj hijerarhiji. Međutim, sa sve većim uspehom dolazile su i veće opasnosti.

Jednog dana, tokom jedne velike operacije preprodaje narkotika, policija je izvršila raciju. Patrik je uhapšen zajedno sa većinom svojih saradnika. Skandal je odjeknuo širom Italije, a prezime Berlusconi je ponovo bilo na naslovnicama, ali ovog puta zbog negativnih razloga.

Dok je bio u pritvoru, Patrik je imao mnogo vremena za razmišljanje. Suočio se sa svojim postupcima i posledicama koje su njegove odluke imale na njegovu porodicu i sebe. Svestan bola i sramote koje je doneo svojim najbližima, odlučio je da promeni svoj život.

Nakon nekoliko godina provedenih u zatvoru, tokom kojih je završio srednju školu i započeo studije sociologije, Patrik je pušten na uslovnu slobodu. Vratio se u Milano sa čvrstom odlukom da se iskupi za svoje greške. Otvorio je centar za mlade, pružajući podršku i smernice tinejdžerima koji su, kao i on nekad, bili na ivici kriminala.

Patrikov put ka iskupljenju bio je dug i težak, ali je kroz svoju priču i rad s mladima uspeo da pronađe mir i smisao. Njegova transformacija postala je inspiracija mnogima, a on je dokazao da, iako je lako skrenuti s pravog puta, nikada nije kasno za promenu.


Ishodi:
1-Patrik Berlusconi moze: pretrazivati, pricati na radio, krasti gotovinu, uzeti sa poda, vezat, vući, pruzati pomoc sa pistoljem / revolverom u ruci.
2-Patrik Berlusconi sme da koristi velike kalibre oruzja(hevy sniper, hevy shotgun, jedinstvnei mitraljez)
3-Patrik Berlusconi može da vozi svako Off-Road vozilo do 60km/h.
4-Patrik Berlusconi može pretraživati osobu sa bilo koje strane.
5-Patrik Berlusconi može da nosi oružije bez serijskih oznaka ( xxx, ofarbano oružije).
 
Top Bottom