Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Lična biografija | Edib Airly | 52435

Edib Burek

Player
Player
Joined
Mar 8, 2024
Messages
75
Ime:Edib Airly
Pol:M
Starost:35
Rasa:Crnac
Nacionalnost:Bosanac
Mesto Rodjena:Sarajevo
Otac:Ibrahim
Majka:Badema
Težina:82
Visina:188
Boja očiju:zelena
Boja kose:Bijela
Tetovaže:prsa,Noga
Prdnosti:Staložen,Miran
Slabost:Brzoplet

Životna Priča

Edib je rođen u Sarajevu i bio je problematično dijete. Tokom školskih dana, zajedno sa svojim prijateljima, često je krao od druge djece. Njegove sitne krađe eskalirale su do pljačke zlatara, što je dovelo do njegovog hapšenja. U to vreme, država je bila u ratu, pa mu je ponuđena opcija: ili da ode na front i smanji svoju kaznu, ili da odsluži čitavu kaznu u zatvoru. Edib je izabrao rat, misleći da je to bolje za njega.
Proveo je tri godine u ratu, učestvujući u brojnim vojnim operacijama i stičući mnogo iskustva. Tokom sukoba, Edib je bio ranjen i vratio se u grad na lečenje. Iako je trebao ponovo na front, njegov prijatelj Menko Fortuna mu je nabavio falsifikovane papire, omogućivši mu da izbegne povratak u rat.
Nakon rata, Edib je pokušao voditi miran život, ali nije uspeo. Preselio se u Los Santos, gde je upoznao različite ljude i ubrzo se pridružio kriminalnoj porodici. Počeo je s prljavim poslovima i plaćenim ubistvima, ali je vremenom napredovao. Njegov šef mu je poverio kontrolu nad raznim biznisima i manjom grupom ljudi. Edibov životni put, pun turbulencija i izazova, oblikovao ga je u osobu koja se snalazi u najtežim situacijama.

Ishodi:

1:Edib Airly je u stanju 2 v 1 zbog njegovog treninga i uvjezbanost u vojsci
2:Edib Airly moze vezati, vuci, pretrazivati, podizati stvari sa poda i pruziti prvu pomoc sa dok u ruci drzi pistolj. (Ne puska)
3:Edib Airly moze pretrazivati osobu sa bilo koje strane
4.Edib Airly je obucen za rukovanje svim vrstama vozila u slucaju nuzde (kopnena, vazdusna i vodena vozila) i sposoban je da vozi van puta do 60kmh (Ne odnosi se na PG voznju).
5:Edib Airly je obucen za rukovanje svim vrstama oruzja te moze da koristi Light Machine Gun i Heavy Sniper. (Pravilo dogadjaja 1.6 ce se postovati).
6:Edib Airly ima kamericu upaljenu 24/7 koja je zakacena na njegove naočare

Heavy Sniper i Light Machine Gun nece biti koristeni na Eventima.
 
Top Bottom