Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review EMS Korumpirana biografija I Borisav Grocanac I 54982

Boris Pusica

Player
Player
Joined
Mar 22, 2024
Messages
20
Organizacija: EMS

- Ime: Borisav Grocanac

- Starost: 27

- Nacionalnost: Rus

- Mesto rođenja: Los Santos

- Pol: Muški

- Boja očiju: Smeđa

- Boja kose: nemam kosu

Tetovaže: Ledja, ruka

Prednosti: Pametan, snalazljiv, vjest sa oruzjem i za volanom

Slabosti: Zivci




Životna priča: 100+ riječi
Borisav Grocanac je rođen u srcu Los Santosa, gde je od malih nogu pokazivao interesovanje za medicinu pod budnim okom svog oca, lokalnog lekara. Inspirisan njegovim primerom, Borisav Grocanac je nastavio svoje obrazovanje u medicinskoj školi u Los Santosu, gde je brzo pokazao izuzetne talente u medicinskoj praksi.
Paralelno sa svojim medicinskim obrazovanjem, Borisav Grocanac je razvio značajno interesovanje za taktičke veštine i upotrebu oružja. Njegova sposobnost da efikasno koristi različite vrste oružja postala je ključna u njegovoj karijeri, omogućavajući mu da se angažuje u zahtevnim situacijama, uključujući humanitarne misije u zonama sukoba.
Danas, Borisav Grocanac je cenjen i poznat lekar u gradu , često kombinujući medicinsku stručnost sa svojim taktičkim veštinama kako bi pružio efikasnu pomoć onima kojima je najpotrebnija. Njegova posvećenost zdravlju i bezbednosti drugih, zajedno sa izuzetnim veštinama u oružju, čine ga jedinstvenim profesionalcem spremnim da odgovori na različite izazove koji mu se postave.

Priča o karijeri: 100+ riječi

1.Borisav Grocanac je započeo svoju karijeru u Los Santos, inspirisan medicinskim pozivom svog oca, koji je bio poznat po svojoj stručnosti u ginekologiji i posvećenosti zenama . Odlučan da sledi očeve korake, Borisav je upisao medicinsku školu u Los Santosu, gde je brzo pokazao izuzetne talente i predanost u svom studiranju.

2.Tokom studija, Borisav je takođe pokazao interesovanje za taktičke veštine i upotrebu oružja. Njegova sposobnost da efikasno koristi različite vrste oružja brzo je privukla pažnju, posebno u okvirima humanitarnih misija u zonama sukoba, gde je kombinovao svoju medicinsku stručnost sa sposobnostima zaštite sebe i drugih.

3.Nakon završetka školovanja, Borisav je svoju karijeru započeo kao lekar u lokalnoj bolnici, gde je njegova veština i posvećenost brzo stekla poštovanje među kolegama i pacijentima. Njegova sposobnost da se nosi sa izazovima medicinske prakse, kao i sa situacijama koje zahtevaju ta)Borisav Grocanac ktičko razmišljanje i brzu reakciju, činila ga je ključnim članom svog tima.

4.Kroz godine rada, Borisav je kontinuirano unapređivao svoje veštine i znanje, uvek težeći da pruži najbolju moguću negu i zaštitu svojim pacijentima. Njegova posvećenost zdravlju i bezbednosti drugih, kao i kombinacija medicinske stručnosti i taktičkih veština, čine ga )Borisav Grocanac izuzetnim profesionalcem sposobnim da odgovori na različite izazove u svojoj karijeri.

Jedini ishod:
1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate poštovati pravila servera )Borisav Grocanac )Borisav Grocanac )Borisav Grocanac )Borisav Grocanac )Borisav Grocanac )Borisav Grocanac )Borisav Grocanac











)Borisav Grocanac






 
Top Bottom