Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review NG corrupted bio I Boki Shelby I 55854

Boki Shelby

Player
Player
Joined
Jun 16, 2024
Messages
4
Ime: Boki Shelby
Pol: Muški
Starost: 18
Rasa: Bela
Nacionalnost: Srpska
Mesto rođenja: Beograd
Otac: Johny Shelby
Majka: Tica Shelby
Težina: 80kg
Visina: 187cm
Boja očiju: Smedja
Boja kose: Crna
Tetovaže: Ledja, obe ruke, obe noge i na stomaku.
Prednosti: Inteligentan, pametan, snalažljiv, brzo razmišlja, dobar u samodbrani i obučen za korišćenje svih vrsta oružija
Slabost: Slabi živci.

Životna priča:
Boki Shelby je rodjen 3. jula 2007. u Beogradu, u jako siromašnoj porodici. Bokijevi roditelji su vojna lica, otac general i majka pukovnik. Od malena Boki je želeo da ide stopama svojih roditelja te samim tim je upisao srednju školu unutrašnjih poslova gde se pokazao kao vrlo sposoban za korišćenje teskog oružija poput snajpera, mitraljeza i sačmarica. Takodje boki je zbog siromaštva razvio želju za bogatstvom i lepšim životom te je počeo uzimati mito i razne druge stvari. Nakon što je Boki završio školu prebačen je u specijalnu jedinicu SWAT gde se pokazao kao odličan za pucanje u situacijama 1v2 samim tim se nije plašio pušaka uperenih u njega. Boki je takodje vodio akcije obezbedjivanja prevoza municije u kojima je vozio kamione van rute i uzimao municiju i oružije za sebe. Boki je u jednoj takvoj akciji bio napadnut od strane lopova koji su pokušavali da mu ukradu kamion sa oružijem. Otvorila se vatra na Bokija te je u istoj pogodjen u levu ruku, Bokiju taj metak nije pretstavljao problem da nastavi da se bori. Uspeo je da neutrališe sva lica te ih je vezao, pretresao, i stavio u vozilo sa jednom rukom. Uzeo je tablet proverio lokaciju te pozvao kolege na radiu. Posle je pružio pomoć jednom slušajnom prolazniku i podigao ga sa zemlje. Na Bokija su svi bili ponosni kako je sam uspeo sve to samo sa jednom rukom i Boki je proglašen činom pukovnika.

Ishodi:
1. Boki može da veže, vuče, pruža prvu pomoć, pretražuje lice ( sa bilo koje strane ), džzi PDA, vozi i izbacuje/ubacuje iz auta.
2. Boki može slomiti kamericu osobi koja ga je uhvatila u korupciji (me, do, try obavezno)
3. Boki može tražiti i uzeti privedenima mito (do 100k), oružje, municiju, pancire i drogu.
4. Boki može osumnjičene mučiti ili ubiti ako ne sarađuju, pustiti ih na slobodu, očisti dosije.
5. Boki zbog iskustva može ići 1v2.
6. Boki može krasti kamione.
 
Top Bottom