Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
28238
Players nickname
Andreja Gold
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jul 31, 2024
Time
00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/772611/

Andreja Gold

Player
Player
Joined
Jul 28, 2022
Messages
13
Poštovani Mujo,

Sinoć (30.07.2024) sam bio prijavljen na forumu za pravilo G.P. 1.1 i 1.4 od strane anonimnog naloga igrača "Malcom Yipp" koji je naveo da "Sumnja da kršim pravila", a koji se ne pojavljuje nigde u gradu pa sumnjam da njegov nalog napravljen samo radi prijvaljivanja na forumu a u ovom slučaju u pitanju je bio moj tvink nalog (ID:34856) a koji je okačen bez ikakve osnovane sumnje ili dokaza koji upućuju na navode. Prijava na to je odbijena ali mi je pregledan "Glavni" nalog i ako nije nigde prijavljen i banovan je za G.P. 1.1 . Ja priznajem da jesam jednom prekršio to pravilo još 2022. godine kada sam tek bio igrač početnik i nisam poznavao pravila toliko detaljno. Tokom letnjeg odmora, prijavio sam se da produžim kuću u "Sandy Shores" kod svog rođaka u Bosni pošto sam duže vreme boravio kod njega i to je verovatno jedini put da sam neko pravilo tog tipa prekršio a na šta sam ja iskreno i zaboravio dok se nije desila ova situacija. Cilj mi nije bio nikada da kršim pravila servera čemu svedoči da od kada sam počeo da igram nisam bio niti prijavljivan, niti kažnjavan, niti sam skoro ikada kršio pravila. Zato ovim povodom se i obraćam u nadi da bi mi administracija izašla u susret i ponovo razmotrila ovu žalbu i okolnosti pod kojima se ovo dešava.
Ono što moram takođe da napomenem, da sam ja samo za sada poslednji u nizu od članova moje familije koji su prijavljivani i banovani za stvari od pre više od 2 godine i da ovo ukazuje da neko zloupotrebljava podatke koje poseduje i da se prema meni i mojim drugovima iz familije vodi borba preko foruma od strane ljudi koji se kriju iza anonimnih naloga u želji da unište višegodišnji rad i trud naše familije a to sve zbog nemoći i sujete jer nam nisu mogli ništa da bi nas pobedili na "Familijarnim događajima" .
Voleo bih da se i ovo uzme u obzir da je zapravo glavni razlog mog prijavljivanja aukcija za "CarShering" koja će se desiti za nekoliko dana a sve u cilju da se ja neomogućim da učestvujem na istoj i kako bi svi viši rankovi naše familije bili "sklonjeni" sa servera do tada. Molim administraciju da se konačno pozabavi i ovim pitanjem i na neki način stane u zaštitu igrača koji se protiv bilo kakvih procedura, praksi i pravila nameštaju da budu banovani.

Iskreno žalim zbog kršenja pravila koje sam učinio i nemam nameru da mi se takve stvari ponavaljaju ubuduće i zato još jednom molim da ako je moguće mi se ovaj put izađe u susret i povuče ova kazna ili barem umanji ako je ikako moguće a pogotovo što je sada leto i vreme odmora kada i imam najviše vremena i da igram.

U nadi za brzim odgovorom i razumevanjem, unapred zahvalan.

Andreja Gold ID:28238
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom