Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nesa Bunkerce

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Nemanja
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Prosjek online po danu:5 pa do 10 sati
5. Vaš Discord:hellokittynesa
6. Vaše ingame ime:Nesa Silnii
7. Vaš ID:30675

Dodatne informacije

1. Lider za:The Famillies
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Vodeci kriminalnu organizaciju donecu znacajnu kolicnu novca kroz razne ilegalne aktivnosti kao sto su trgovina drogom, oruzjem i drugim kriminalnim poslovima.
2.Zeleo bi da ostavim trag i znacaj ove bande kada bi postao lider,i sirio svoje teritorije i branio i sirio svoju bandu
3.Vodjenje kriminalne organizacije pruza mi konstantno uzbudjenje i adrenalin, bilo da se radi o borbama sa rivalskim bandama, begu od policije ili planiranju velikih pljacki.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Poboljso bi roleplay u organizaciji tako sto bi kreirao i sirio svoju bandu,pomagao svojoj bandi u preciznoscu i pljackanju,radili bi kao tim,smisljali bi zajednicke taktike i vezbali voznju autom,odrzavali bi treninge za ciljanje da saznamo ko je najbolji pucac da bi znali koga cemo na koju poziciju stavit.Mislim da je ovo dovoljno saveta
Hvala na citanju i nadam se da cete mi prihvatit hvala unapred.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom