Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Limenii Zehric

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: Oko 6h ili nekada i 7h
5. Vaš Discord: filke111
6. Vaše ingame ime: - - - - Limenii Zehric- - - -
7. Vaš ID: - - - - 57710- - - -

Dodatne informacije

1. Lider za..... - - - - The Families- - - -
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.1 Želim biti lider ove specifične organizacije jel imam iskustva u vodjenju istih bio sam zamenik i znam kako se radi posao veoma sam aktivan i profesionalan

1.2 Imam skup ljudi koji bih mi pomogli u vodjenju organizacije. I vodili bih veoma dobro. Iz razloga sto sam bio zamenik u dosta Crime organizacija kao to sto sam veoma aktivan. Sto znaci da bih svakodnevno pravili razne dogadjaje kao sto su talačke situacije, napad na FZ, pljačka 24/7 prodavnica itd…

1.3 Znam da je lider biti teško i da to nije imalo lak posao ali mislim da ja kao isti bih vodio organizaciju veoma profesionalno i imao bih evidenciju svih naših članova i ne bih bilo ni malo lako pridružiti se…

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

2.1 Ne bih dozvolio toxicnost u svojoj organizaciji i to ne bih tolerisao već bih odmah rešavao po kratkom postupku tj isključenju iz organizacije.

2.2 Ne bih takodje dozvolio The Families stvara lošu sliku i mišljenje o drugim Crime organizacijama i kao i to da dolazi do svadje ili rasprave istih. Bilo bih rešeno takodje iskljucenjem iz organizacije.

2.3 Svaka aktivnost i odazivanje u HQ kada se ide na neku bitnu akciju bih nagradjivao bonusima, kao i za svaki trud i ofarban grafit bih davao bonus+ rank up da bih članove moje organizacije motivisao da još bolje i jače rade i trude se.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom