Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
32885
Players nickname
Dragan Gagy
Administrators nickname
Michael Zappa
Date
Aug 1, 2024
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/774429/

Eldar Sicario

Player
Player
Jesam ja kriv sto mi je zastekao pov tad? xd sad cu ti poslat pov cijele fabrike pa pogledaj

DraganGagy

Player
Player
i da napomene dobro usporite video i vidjet ce te kako lokuje tocno na samo sredinu igraca,nije ni gore ni dole nego na samu sredinu.
to nije vrsta aimlocka koji ce lokovati sa 10 metara nego na jako malu udaljenost

Griefmaker

Player
Player
Kakvo crn
i da napomene dobro usporite video i vidjet ce te kako lokuje tocno na samo sredinu igraca,nije ni gore ni dole nego na samu sredinu.
to nije vrsta aimlocka koji ce lokovati sa 10 metara nego na jako malu udaljenost
Kakvo lokanje ? Vidi se da fula odredjenje shootve ...

Griefmaker

Player
Player
A sta mislis sa aimlockom ne mozes promasiti? Moze se sve tko se upraksira i tko ima mozga. Stiven nas sviju rokao 2 god i svi tvrdili nema aimlock i eto gdje je zavrsio
Ne znam ni tebe ni njeg ni tog treceg.
Meni na ovom snimku nista nije sus.
Da se razumijemo znam kako funkcionisu odredjeni cheat engini i kako je ofirno kad je aimlock aktivan i sve zavisi kako je podesen.
Ko god koristi bilo kakav cheat treba ga bl for life.

DraganGagy

Player
Player
Ne znam ni tebe ni njeg ni tog treceg.
Meni na ovom snimku nista nije sus.
Da se razumijemo znam kako funkcionisu odredjeni cheat engini i kako je ofirno kad je aimlock aktivan i sve zavisi kako je podesen.
Ko god koristi bilo kakav cheat treba ga bl for life.
Tko zna nisanit jako jako tesko mu se skontao. Ali pogledaj pazljivije kako mu je nisan konstatno na sredini igraca kad nanisani. A to je do aimlocka..
A proci ce uvijek PC chek jer svi znamo iskopca USB i nema ga na kompjuteru,to znaju i mala djeca

Status
Not open for further replies.
Top Bottom