Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Blood Street Gang | Nemoje Hapsic

Rejected
Status
Not open for further replies.

Frgud Omagijani

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Strahinja
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona GM +2
4. Prosjek online po danu: 2-8
5. Vaš Discord srbendinmali
6. Vaše ingame Nemoje Hapsic
7. Vaš ID 52424

• dodatne informacije:

1.lider za The Bloods Street Gang
    2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
    -bicu dobar lider uvodicu pravila u org kako se igraci ne bi medjusobno mrzeli
    -bicu lider koji nece odustajati i uvek cu stititi moje clanove i objasnjavati im hde su pogresili
    -bice realno podeljeni rankovi u skladu sa aktivnoscu i efikasnosti u turfovima,podmornicama,fz raidovima i ostalim eventovima
    -prica Blood Street Ganga bice zanimljiva i nadam se da ce buducim clanovima biti zanimljiva
    -radicu na tome da nas drugi gangovi ne mrze kako bih smo imali bolju saradnju na talackoj
    3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
    da gangovi nemaju prava da stavljaju oruzije i pancire iz skladista u kamacho da bih se na raciji forsiralo da taj gang brani skladiste a ne da samo pobegnu i sakre kamacha kao sto sam vidjao da rade u nekim gangovim meni je bilo bas glupo i bezveze nadam se da ce ovo pravilo uvesti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom