Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mateja Angell

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Mateja
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-8h
5. Vaš Diskord: mateja.angell.
6. Vaše Ingame ime: Matejaa Angell
7. Vaš ID:62975

Dodatne Informacije
1. Lider za...
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

-Poštovani,

Želim da izrazim svoje interesovanje za poziciju lidera u organizaciji Ems. Sa značajnim iskustvom u ovoj oblasti, duboko verujem da bih mogao/la da doprinosim i unapredim rad naše organizacije.

Moje prethodno iskustvo me je naučilo ne samo pravilima i procedurama, već i važnosti liderstva i timskog rada. Smatram da posedujem veštine i sposobnosti koje su ključne za uspešno vođenje i razvoj tima. Kao lider, težim stvaranju pozitivne radne atmosfere i osiguravanju da svaki član tima može da se razvija i doprinese zajedničkom cilju.

Moja namera je da prenesem stečeno znanje i iskustvo na druge članove tima, pomažući im da se usavrše i doprinesu daljem uspehu naše organizacije. Verujem da će ovaj pristup omogućiti kontinuirani rast i poboljšanje Ems-a, i to ne samo tokom mog mandata, već i u budućnosti.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

-Pokušao bih da povećam broj članova EMS-a.
-Potrudio bih se da u EMS-u bude minimalno nepoštovanja među kolegama.
-Osigurao bih da svi u vezi s regrutacijama budu potpuno upoznati s pravilima grada.
-Trudio bih se da svaki novi član EMS-a dobije vrhunsku obuku, bilo od mene ili od drugih iskusnih kolega iz EMS-a.
-Svaki čin imao bi jasno definisana zaduženja koja bi se morala dosledno održavati.
-Svako nepoštovanje unutar organizacije biće strogo sankcionisano (Warn/Kick).
-Pružiću maksimalnu podršku kolegama iz drugih organizacija kao što su LSPD, SAHP, NG i FIB, posebno u toku akcija.
-Svakom članu biće dodeljene odgovarajuće nagrade za njihov trud i rad.
-Svi članovi bi morali da slede naređenja viših činova i strogo se pridržavaju istih.
-Svaka pravila koja budu postavljena moraće biti pročitana i striktno poštovana.
-Radnici u EMS-u bi se trebali truditi da pružaju najbolje rezultate i da budu aktivni.
-Ako neko ne bude aktivan više od nedelju dana bez prijavljenog odsustva, biće odmah isključen iz organizacije.

Srećno ostalim kandidatima i hvala na pažnji.

Mateja Angell

Player
Player
Ispravak:
Dodatne Informacije
1. Lider za...EMS
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Mateja Angell

Player
Player
kodovi:
10-1 Sve jedinice dolaze na Parking glavne bolnice.
10-2 Negativno/Odbijeno.
10-3 Tišina na radio- Prekid svake vrste komunikacije na radiju tom trenutku.
10-4 Potvrdno
10-5 ponoviti zadnji prenos.
10-6 zanemariti zadnji prenos.
10-7 Prijava pauze.
10-8 Odjava pauze.
10-10- Pucnjava u toku
Status 1- Prijava duznosti
Status 2- Odjava duznosti
Code A- Pad igre.
Code B- F8 + U

Grand Role Play | Forum
Mateja Angell
Welcome!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Aplikacija za lidera
Pending review Leader of Emergency Medical Services EMS | Nemanja Junior
Thread starterNemanja Junior Start dateToday at 9:44 AM

Moderation
Watch

•••
Nemanja Junior
Nemanja Junior
Player Player
Today at 9:44 AM
Add bookmark
1. Vase ime IRL: Nemanja
2. Vase godine:16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: od 4 do 7h
5. Vas Discord: Icikal09#1374
6. Vase ingame ime: Nemanja Junior
7. Vas ID: 58925

Dodatne informacije

1. Lider za.....EMS
2.2 Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Bio sam u svi drzavnim organizacijama i znam kako funkcionise.Najvise sam bio u EMS i bio deo HC,tada sam stekao dosta iskustva i pravio lab akcije i isao na akcije tada sam imao dosta ideja za poboljsanje rp-a koje mislim da bi davale dobre rezultate i da sad kao lider mogu da ih primenim.

2.2 kao sto sam rekao imam cilj da stavim rp u ovoj organizaciji na najveci nivo ako ne i vise.Svaki clan EMS-a bi prolazio obuke sto se tice pravila grada.

2.3 Smatram da ne treba da Bude 30 clanova HC-a kao sto je bilo u proslim mandatima,vec da bude manje ljudi i iskusnijih.Moj HC tim bi bio vrlo iskusan i znao pravila ove organizacije
I kada su akcije na koje EMS ide da pomogne kolegama iz drzavnih organizacija,kada bih bio lider bio bi dosta aktivniji jer smatram da lider mora uvek da bude tu kako bi organizacija funcionisala.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Svaki clan koji zeli da udje u ovu organizaciju prolazio bi ispitivanje pravila grada pogotovo pravila FearRP posto sam vidjao puno puta u proslim mandatima da radnici EMS-a krse ta pravila.Odrzavao bih ispitivanje svakog clana EMS jednom u 2 sedmice zbog velikog krsenja pravila FearRP u ranijim mandatima.Svaka vrsta toksicnosti u ovoj organizaciji bila bi sankcionisana od mojih zamenika ili lidera jer smatram da EMS treba da bude profesionalan u svakoj sekundi dok su u uniformi.Stekao bih dobre odnose sa svim drzavnim organizacija i za svaku njihovu regrutaciju dolazili bi dva iskusna clana kako bi proverili psihicko pre svega I fizicko stanje i onda bi tek bili spremni da idu dalje.Na svaki hitan poziv koji je prihvacen pripadnik EMS u duznosti je da ode ukoliko odbije taj poziv bice sankcionisan.Svaki clan bi za svoj trud bio nagradjen,uveo bih kao malo takmicenje za radnika dana gde bi dobijali bonuse onda bi ljudi radili sto vise i provodili vise vremena u organizaciji u uniformi.Sto se tice lab akcija imao bih iskljucivo dvojicu ljudi koji znaju da vode i dvojicu zamenika,to su od prilike neki od mojih ciljeva sto se tice lidera EMS-a

-10-1 Sve jedenice dolaze na Parking glavne bolnice.
-10-2 Negativno/Odbijeno.
-10-3 Tišina na radio- Prekid svake vrste komunikacije.
-10-4 Potvrđeno.
-10-5 ponoviti zadnji prenos.
-10-6 zanemariti zadnji prenos.
-10-7 Prijava pauze.
-10-8 Odjava pauze.
-Status 1- Prijava duznosti
-Status 2- Odjava duznosti
-Code A- Pad igre.
-Code B- Mišić F8 + U.

Rankovi:
-1-Suspend 24h
-2-Suspend 48h