Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader of Emergency Medical Services EMS | Nemanja Junior

Rejected
Status
Not open for further replies.

Nemanja Junior

Player
Player
1. Vase ime IRL: Nemanja
2. Vase godine:16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: od 4 do 7h
5. Vas Discord: Icikal09#1374
6. Vase ingame ime: Nemanja Junior
7. Vas ID: 58925

Dodatne informacije

1. Lider za.....EMS
2.2 Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1
Bio sam u svi drzavnim organizacijama i znam kako funkcionise.Najvise sam bio u EMS i bio deo HC,tada sam stekao dosta iskustva i pravio lab akcije i isao na akcije tada sam imao dosta ideja za poboljsanje rp-a koje mislim da bi davale dobre rezultate i da sad kao lider mogu da ih primenim.

2.2 kao sto sam rekao imam cilj da stavim rp u ovoj organizaciji na najveci nivo ako ne i vise.Svaki clan EMS-a bi prolazio obuke sto se tice pravila grada.

2.3 Smatram da ne treba da Bude 30 clanova HC-a kao sto je bilo u proslim mandatima,vec da bude manje ljudi i iskusnijih.Moj HC tim bi bio vrlo iskusan i znao pravila ove organizacije
I kada su akcije na koje EMS ide da pomogne kolegama iz drzavnih organizacija,kada bih bio lider bio bi dosta aktivniji jer smatram da lider mora uvek da bude tu kako bi organizacija funcionisala.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Svaki clan koji zeli da udje u ovu organizaciju prolazio bi ispitivanje pravila grada pogotovo pravila FearRP posto sam vidjao puno puta u proslim mandatima da radnici EMS-a krse ta pravila.Odrzavao bih ispitivanje svakog clana EMS jednom u 2 sedmice zbog velikog krsenja pravila FearRP u ranijim mandatima.Svaka vrsta toksicnosti u ovoj organizaciji bila bi sankcionisana od mojih zamenika ili lidera jer smatram da EMS treba da bude profesionalan u svakoj sekundi dok su u uniformi.Stekao bih dobre odnose sa svim drzavnim organizacija i za svaku njihovu regrutaciju dolazili bi dva iskusna clana kako bi proverili psihicko pre svega I fizicko stanje i onda bi tek bili spremni da idu dalje.Na svaki hitan poziv koji je prihvacen pripadnik EMS u duznosti je da ode ukoliko odbije taj poziv bice sankcionisan.Svaki clan bi za svoj trud bio nagradjen,uveo bih kao malo takmicenje za radnika dana gde bi dobijali bonuse onda bi ljudi radili sto vise i provodili vise vremena u organizaciji u uniformi.Sto se tice lab akcija imao bih iskljucivo dvojicu ljudi koji znaju da vode i dvojicu zamenika,to su od prilike neki od mojih ciljeva sto se tice lidera EMS-a

-10-1 Sve jedenice dolaze na Parking glavne bolnice.
-10-2 Negativno/Odbijeno.
-10-3 Tišina na radio- Prekid svake vrste komunikacije.
-10-4 Potvrđeno/Pozitivno.
-10-5 ponoviti zadnji prenos.
-10-6 zanemariti zadnji prenos.
-10-7 Prijava pauze.
-10-8 Odjava pauze.
-Status 1- Prijava duznosti
-Status 2- Odjava duznosti
-Code A- Pad igre.
-Code B- Situacija sa administracijom.

Rankovi:
-1-Suspend do daljnjeg
-2-Suspend 48h