Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16498
Players nickname
Pinki Panich
Administrators nickname
Ady Benz
Date
Aug 3, 2024
Time
0000
Proofs
X

Pinki Panich

Player
Player
Pozdrav,dobio sam ban jer sam imao pitanja za lidere,za to ne ide ban ali posto sam bio lider morao sam dobiti kaznu od 60 dana.Taj dan sam se vratio u igricu nakon bana od 60 dana i igrao sam nešto malo i odmah je pao PC check.Voleo bih da mi progledate kroz prste jer na kraju ispadne da sam banovan 4 mjeseca sto je stvarno puno.Nadam se unbanu jer 4 mjeseca bez igranja Granda je mnogo tako da nadam se pozitivnom odgovoru.

Elena2286

Player
Player
Pozdrav,dobio sam ban jer sam imao pitanja za lidere,za to ne ide ban ali posto sam bio lider morao sam dobiti kaznu od 60 dana.Taj dan sam se vratio u igricu nakon bana od 60 dana i igrao sam nešto malo i odmah je pao PC check.Voleo bih da mi progledate kroz prste jer na kraju ispadne da sam banovan 4 mjeseca sto je stvarno puno.Nadam se unbanu jer 4 mjeseca bez igranja Granda je mnogo tako da nadam se pozitivnom odgovoru.
imao si pitanja za lidera nema unban za to + pravis masovno accounte imas preko 7 acc

Status
Not open for further replies.
Top Bottom