Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Medical Services | Mirjana Leizy

Rejected

mimi vip

Player
Player
Informacije
  1. Vaše ime IRL: Mirjana
  2. Vaše godine: 18
  3. Vremenska zona: GMT+1
  4. Prosjek online po danu: 9+h
  5. Vaš Discord: m1rjana
  6. Vaše ingame ime: Mirjana Leizy
  7. Vaš ID: 45245
Dodatne informacije
  1. Lider za EMS (Emergency Medical Services)

1. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Zelim biti Leader ovde organizacije jer od samog pocetka sam razmisljala o tome,rank u ems-u mi je uvek bio high-command, i otprilike znam kako sve ide -Bila sam zamenik Leadera znam kako ide procedura svakog dana.. Mislim da je sad vreme da se prijavim jer mislim da sam stekla iskustvo kako sve ide.. -Maksimalno bi se potrudila da Role-Play izgleda zanimljivije i bolje,uvek bi se potrudila da nema nikakvih problema. -Ni jednom kao zensko nisam bila leader pa mi je zelja bar da probam,potrudicu se.
  1. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
-radnici ems-a bi morali svakom sugradnjanu pruzati prvu pomoc -Poboljšala bi rolepay da svaki doktor koji ide na intervencije uz uniformu uzme torbu za prvu pomoć da to izgleda skroz realno. Uvela bi da se igrač ne kažnjava otkazom ili ti suspendom za neku grešku već da tu grešku popravlja dobrotvornim radom na primer da svako vozilo koje se vrati sa intervencije napuni gorivom, bolnicu održava čistom sređuje travu dole na parkingu itd.. Rank se nece dobijati samo aktivnoscu Nego po uspešnom Roleplayu, uspešnoj operaciji anputaciji ili ti bilo šta koristeći /me /do I /try.. Svaki moj radnik ce biti pristojan i necu dozvoljavati da bude ikakvog problema tokom neke akcije, za salterom ili tokom intervencije. Sto se tiče opasnog područja, moci ce high-command i neki radnici koji od mene ili zamenika budu imali dozvolu.

srecno ostalima<33w

Dusan White

Dusan White najpoznatiji covek na ovom sajtu
Player
Čestitamo, pozvani ste na interview za EMS koji će se dešavat u Utorak 06/08/2024 u 19:00h
Budite u čekaonici 5 minuta prije početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Top Bottom