Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47027
Players nickname
Ilijass Junior
Administrators nickname
Bigy One
Date
Aug 3, 2024
Time
00:00
Proofs
/ / /

Ilijas Vercetti

Player
Player
Dobro vece postovani Mujo i Abrahame,
U toku moje patrole, Voice na serveru nije funkcionisao. Nakon pocetka patrole zaputio sam se na pljacku bankomata, i nakon potere voice kao sto sam naveo nije funkcionisao pa smo ja i kolega brojali na tekstualnom chatu zbog cega postoji sansa da to igraci nisu videli. I zatim smo ih i podizali uz pomoc komandi i sve interakcije smo pisali komandama. Kad sam lice doveo do zatvora skapirao sam da bi bilo bolje da ga pustim na slobodu, kako se mi medjusobno nebi kacili za preksrsena pravila u tom dogadjaju. Licu sam zaplenio sve ilegalne predmete i pustio ga. To sto smo uradili nije bilo zbog IC potrebe vec zbog OOC nepovoljne situacije.

Molim da mi se kazna skine i zelim vam lep ostatak veceri.
Hvala na citanju.

Ilijas Vercetti

Player
Player
Zelim navesti jos jednom, da nisam nista od lica zahtevao kako bih ga pustio, jer u toku brojanja na tekstualnom chatu moguce je da su se malo odaljili i nisu videli, i samim tim bili bi ne fer uhapseni. Pa sam mu zaplenio sve, i pustio ga ispred zatvora, jer da je nase brojanje video verovatno bi stigao da pobegne.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom