Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Gorazd

Player
Player
1) Vaše ime u RL:Gorazd Gigov

2) Vaše godine: 16

3) Vremenska zona: GMT+1

4) Prosječna aktivnost na dan:10-11h

5) Vaš Diskord: DaGiga#0878

6) Vaše Ingame ime: Diego Panov

7) Vaš ID: 24234

Dodatne Informacije:

1) Lider za: EMS-a

2) Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

3) Interesuje me medicina i pomaganje ljudima,pristaje mom karakteru i jako mi se svidja taj posao.Prednost koj imam je sta sam bio HC u LSPD,GOV,SAHP,EMS.U EMS su sam vec 4 mesec i imam iskustva kako se vodi organizacia po put EMS.

4) Znam pravila grada, kao high command pomagao sam zamenicima i direktoru u nekim situacijama.

5) Od pocetka kad sam kreno sa "Grand Rp" sam bijo u EMS-u bio sam Vodja civilnog odeljenja tima bio sam u High Command stari rank u EMS-u mi je 28 rank ili ti "(03) "

6. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

*Pri primanju novih clanova EMS-a bi se trebalo ispitivati neka osnovna pravila poput
(pg,mg,lta,vdm,rdm,fear rp itd)da se primaju i ljudi koi znaju sta rade i mogu da igraju minimalno 2h dnevno i naravno ooc-15+,ic- 10 godina.

*Pokusao bih da poboljsam rp ponasanje u bolnici i na intervencijama intervencije koje su na brdima i preko 4000 metara da se na njih ide Helikopterom u svaki trenutak ce biti minimum 2 helikoptera koj mogu da idu preko 4000 metara

*Sto se tice lab tima lekovi za sam EMS/FIB/SAHP/GOV/NG bi se moralo izvesti minimalno 1 do 2 sedmicno kako ni jedna organizacija nebi ostala bez lekova.

Dusan White

Dusan White najpoznatiji covek na ovom sajtu
Player
Odbijeno
Trenutno ne trazimo kandidate sa ovakvim specifikacijama.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom