Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28427
Players nickname
Coby Simba
Suspect ID
47548
Date of violation
Aug 4, 2024
Time of violation
0:29
Proofs
https://streamable.com/pnv8xh

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Vas trojica ste popili Magnezijum tako sto ste njega pretrazili po ID...kako ste vi saznali da je to on,a da nije preko ID?
niste mu trazili pasos ili zapisali tablice?

Pa jel ovo forum čokoladice moja ili IC rješavanje problema korupcije?

Hoćemo li roleplayat i na forumu samo mi to reci? Svaka čast za poznavanje pravila. Pusti admine neka riješe žalbu i to je to pozdrav.

Dragan Legijaa

Player
Player

Hoćemo li roleplayat i na forumu samo mi to reci? Svaka čast za poznavanje pravila. Pusti admine neka riješe žalbu i to je to pozdrav.

ma bela cokolado moja iz Svecke,ne razumem sta je ovde IC i OCC kad treba dobri visa sila bog da pregleda nesto sto se desilo in game,ako mozes objasni mi.

Coby Redington

Player
I ako moze duzi pov zato sto bas mene zanima odakle ovom id sa bugati intersovanje da pomaze policiji,sto bas nije redak slucaj,nekako se bas bas slucajno ubacio..Hvala
Dečko nemoj da smaraš i da budeš dosadan, žalba nema veze s tobom i svaki tvoj komentar je off topic jer ti sigurno nisi osoba na čiji ID glasi žalba.

Kako administracija odluči tako će bit i to je to, napusti moj komentarčić.

Dragan Legijaa

Player
Player
Dečko nemoj da smaraš i da budeš dosadan, žalba nema veze s tobom i svaki tvoj komentar je off topic jer ti sigurno nisi osoba na čiji ID glasi žalba.

Kako administracija odluči tako će bit i to je to, napusti moj komentarčić.
Pa umesao sam se ovde iskreno zato sto ne zelim da neke osobe dobiju nesto sto nisu prekrsile (kao neki advokat)
zato sto smatram da neke osobe koje kace nesto sto nema logike,kvare projekat..I izvini to me bas mnogo boli.

Popke Sumar

ШУМАР!
Player
Pa umesao sam se ovde iskreno zato sto ne zelim da neke osobe dobiju nesto sto nisu prekrsile (kao neki advokat)
zato sto smatram da neke osobe koje kace nesto sto nema logike,kvare projekat..I izvini to me bas mnogo boli.
au sine pa ti se bodes...

Vitaly Mikhailov

ex Sheriff
Player
Dobro jutro Administracijo,kao sto se u POV-u vidi nije ni pocetak ni kraj situacije.

Klasican target jer znaju da im necu stati a znaju moj ID.

Samim tim i MG trojice njih,(ali ipak samo on kaci) gde moj auto nema tablice,zatamnjen je niti sam im dao pasos ili ligitimaciju a pretrazuje na PDA.

GP 6.4 - Zabranjeno je igrati losu stranu drzavnih struktura (na primer los policajac,politicar),samim tim sam ja *VAN* uniforme kao obican gradjanin gde se zna da SAHP/LSPD je van uniforme obican gradjanin.

Lepo ih pitam sta zele,oni nemaju odgovor.

Ugodan dan !

Coby Redington

Player
Vitalyčiću čokoladice moja mala,

1. POV traje više od minute da bi administracija mogla vidjeti kako kršiš zakonike grada koje je jasno definisao bivši guverner Nemanja, a odobrili članovi administracije.

Pa da krenemo od tog zakonika šta tačno kršiš tu:

2.6.1Nesmrtonosna povreda Svesno nanošenje nesmrtonosne telesne povrede bez upotrebe predmeta iz kojih su ispaljeni metci, čahure ili drugi projektili koji se pokreću eksplozivnom silom.
2.9.1HuliganizamOmetanje javnog reda i mira.
2.9.3Izazivanje Navođenje nekoga da reaguje kao direktni rezultat nečijih namernih postupaka kako bi izazvao dosadu ili uznemiravanje.
2.11.1Bezobzirna vožnja Upotreba bilo kog vozila dok se nemarno ili svesno zanemaruje bezbednost drugih, Saobraćajni propisi ili oboje.
2.11.2Prouzrokovati povredu opasnom vožnjom Vožnja motornog vozila na način koji daleko zaostaje iza očekivanja od kompetentnog i pažljivog vozača, prouzrokujući povredu bilo koje osobe koja je uključena.
2.12.1Pokušaj okončanja vlastitog životaPokušaj okončanja vlastitog života.
2.12.2Zavera za počinjenje krivičnog dela Radnja zavere ili zavere za počinjenje krivičnog dela
2.12.3VandalizamUništavanje imovine i/ili ličnih stvari koje ne pripadaju osobi koja je počinila uništavanje. Osuđeni vandala takođe može biti naređeno da plati nadoknadu žrtvi krivičnog dela pred sudom.
3.1.3 BanditizamIzvršenje organizovanog kriminala, uključujući pretnju nasiljem
3.2Ometanje pravdeSvesno ometanje procesa pravde i zakona
3.5NepoštovanjeSvesno odbijanje da se sarađuje i/ili posluša zakonit zahtev bilo kog državnog službenika.
3.6Odbijanje identifikacijeSvesno odbijanje pružanja bilo kakvog sredstva identifikacije izdatog od strane države na zakoniti zahtev državnog službenika.
3.13.1 Izbegavanje hapšenjaBekstvo od policajca koji pokušava da ga uhapsi, zadrži ili istraži
3.15Provokacija državnog službenikaNavođenje nekoga da deluje ili reaguje kao direktan rezultat namernih dela nekog drugog radi dosađivanja ili uznemiravanja zaposlenog državne službe
4.2SabotažaSvesno uništavanje i/ili oštećenje oružja, municije, robe ili predmeta državne imovine, kako bi se ometao ili zaustavio bilo koji operativni rad pokrenut od strane države.
4.5KorupcijaPonašanje na način koji je neiskren i/ili prevarantski od strane onih koji imaju moć dodeljenu od strane države.

S obzirom na to da si baitao sa autom jer imaš antiradar i da nisi htio da staneš iako ti je više puta rečeno, prekršio si prvenstveno K.Z - 3.5 - Nepoštovanje -
Svesno odbijanje da se sarađuje i/ili posluša zakonit zahtev bilo kog državnog službenika.

Znaš i sam da ide hapšenje za taj prekršaj, pored svih navedenih prekršaja i tu se sva priča završava?

Pored toga prekršio si mnoge druge članove zakona navedene u poruci iznad.

Ingame nije bilo moguće riješiti ovaj problem, po IC-u jer mi ne znamo ko si ti, nisi nam dao pasoš, nisi nam dao identifikaciju, na autu nemaš tablice i tako dalje, tako da se nije nikako mogao riješiti problem ingame i nisi mogao biti lišen slobode (sve po RP IC).

Prijavljen si na forum za G.P 6.4 jer ti kao službenik državnih organizacija čak ni u civilu NE SMIJEŠ biti korumpiran i kršiti zakone države, što se vidi na povu da si ti i uradio i to više puta za redom.

Što se tiče dokaza pov sa PDA, ni jedna jedina informacija sa tog pova nije iskorištena ingame protiv tebe, nisi dobio kaznu, nisi dobio potjernicu, nismo teretili SAHP kao organizaciju jer opet kažem mi ingame NE ZNAMO ko si ti i nemamo ni jedan jedini dokument, trag o tvom identitetu što bi mogli iskoristiti protiv tebe za hapšenje, sprovođenje zakona, kazne i tako dalje.

Taj pov je tu samo u slučaju da se budeš pravio pametan i izađeš iz SAHP-a ili budeš kickan da ne bi dobio warn za G.P 6.4 i to je to, ni za šta drugo ne služi. ;)

Pozdrav za tebe !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom