1. Vaše ime u RL: Ognjen
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-8h
5. Vaš Diskord tajson_xalkiaz
6. Vaše Ingame ime Tajson Xalkiaz
7. Vaš ID 27712
Dodatne Informacije
1. Lider za... EMS
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 Dosta svog vremena sam proveo u drzavnim organizacijama i sebe smatram sposobnim da vodim jednu
2.2 Zeleo bih da se oprobam u tome da vodim organizaciju zato sto sam mnogo puta bio HC i HS
2.3 Zeleo bih da vodim organizaciju koja ce biti aktivna i koja ce imati aktivan lab team tako da ni jedna orgnizacija ne ostane bez lekova
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
3.1 Aktivni clanovi
3.2 Clanovi koji imaju minimum 14+ OOC Godina i 7 Godina u gradu
3.4 Clanovi koji dobro poznaju roleplay pravila poput: PG,MG,NLR,LTA,RPS,RDM,KRP,VDM,DM
3.5 Manje krsenje pravila servera
3.6 Maksimalna ozbiljnost clanova
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-8h
5. Vaš Diskord tajson_xalkiaz
6. Vaše Ingame ime Tajson Xalkiaz
7. Vaš ID 27712
Dodatne Informacije
1. Lider za... EMS
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 Dosta svog vremena sam proveo u drzavnim organizacijama i sebe smatram sposobnim da vodim jednu
2.2 Zeleo bih da se oprobam u tome da vodim organizaciju zato sto sam mnogo puta bio HC i HS
2.3 Zeleo bih da vodim organizaciju koja ce biti aktivna i koja ce imati aktivan lab team tako da ni jedna orgnizacija ne ostane bez lekova
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
3.1 Aktivni clanovi
3.2 Clanovi koji imaju minimum 14+ OOC Godina i 7 Godina u gradu
3.4 Clanovi koji dobro poznaju roleplay pravila poput: PG,MG,NLR,LTA,RPS,RDM,KRP,VDM,DM
3.5 Manje krsenje pravila servera
3.6 Maksimalna ozbiljnost clanova