Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ivanova Korita

Player
Player
Joined
Jun 16, 2024
Messages
14
Ime: Ivanova Korita
Pol: Muski
Starost: 34
Nacionalnost: Bangladeša
Mjesto rođenja: Daka, Bangladeš
Boja očiju: Tamno crne
Boja kose: Crna
Tetovaže: Nema
Prednosti: Inteligentan, Brzo uči
Slabost: Previše samouveren



Životna priča: Ivanova je rođen u sirotinjskoj četvrti u Los Santosu. Njegova porodica je bila toliko siromašna da je za hranu zavisila od ilegalnog ribolova na plažama. Ponekad policija dođe da uhapsi ilegalne ribolovce. Neukrotivi policajci obično sve ispuste i pobjegnu. Ali jednom, Ivanova nije uspio pobjeći i policija ga je uhvatila. Bio je brutalno pretučen i teško povrijeđen. Ne mogavši da podnese brutalnost korumpirane policije, napustio je grad. Njegova porodica je ostala jer nisu imali novca da putuju. Šalju Ivanovu u drugi grad sa svim svojim novcem. Stalno pate od gladi i policijske brutalnosti. Na kraju, nisu mogli više da izdrže i umrli su, ali Ivanova nije znao. Ivanova se oporavlja, pridružuje se Nacionalnoj gardi i završava obuku. Postao je vojnik i postepeno se uzdigao kroz redove. Vraća se kući na odmor i pronalazi svoju porodicu mrtvu. Komšije kažu da je njegova porodica umrla prije pet mjeseci zbog policijske brutalnosti. Čuvši to, u njegovom srcu zapalila je vatra osvete. Koristeći svoj položaj u vojsci, hapsi korumpiranog policajca i osigurava mu kaznu.



Priča o karijeri: Ivanova se pridružuje Nacionalnoj gardi uz pomoć svog prijatelja, njegov prijatelj je visoki oficir Nacionalne garde. Njegov prijatelj mu daje dobru poziciju, a prijatelj mu daje nešto novca da nastavi dalje, ali on se sa tim novcem upušta u drogu. Baveći se drogom, polako je zapao u velike dugove. Ne razume kako da vrati toliki dug. Sada se Ivanova nalazi u neizvjesnoj situaciji. Jednog dana dok je bio na dužnosti, Ivanova je hapsio ozloglašenog pljačkaša u mnogim okruzima. Pljačkaš osjeti Ivanov očaj, pa pljačkaš nudi Ivanovoj nešto novca u zamjenu za njegovu slobodu. Ivanova je imao mnogo dužnika koji nisu mogli pronaći izlaz i primao je mito od pljačkaša i novcem i oružjem. Potom je pustio kriminalca i prodao oružje na crnom tržištu uz znatnu zaradu. Ovdje počinje Ivanova korupcija. Shvativši kako lako može doći do novca na nezakonit način, redovno se upušta u podmićivanje i razna koruptivna djela. Novac koji je zaradio ovim poduhvatima ne samo da mu je pomogao da otplati dugove, već mu je omogućio i da živi luksuznijim životom. Sada Ivanova ima sve skupe automobile, kuće, vile, helikoptere. Sada ima kolekciju luksuznih automobila. Ovom korupcijom, Ivanova je sada postao najbogatiji čovjek u svojoj državi. Ovako Ivanova živi svoj luksuzni život.


Ishodi:


Ivanova - moze da zbog svoje specijalne obuke moze da pretražuje, vuče, otvara PDA, ubacuje/izbacuje iz auta, pruza prvu pomoc sa revolverom/tejzerom u ruci. (ne sa puskom)

Ivanova - moze slomiti kamericu osobi koja ga je uhvatila u korupciji (me, do, try obavezno)

Ivanova- moze tražiti i uzeti privedenima mito (do 100k), oružje, municiju, pancire i drogu.v

Ivanova - zbog njegove prošlosti može ići sam 2v1

Ivanova - može osumnjičene mučiti ili ubiti ako ne sarađuju, pusta ih na slobodu, očisti dosije.

Ivanova- moze krasti kamione
 

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Oct 28, 2023
Messages
1,448
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom