Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54938
Players nickname
Mrle_Mrkaljj
Suspect ID
12669
Date of violation
Aug 5, 2024
Time of violation
19:21
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=bnZJATznBwA

Mrle10

Player
Player
Sve se vidi u pov-u. ID 12669 zaustavio je auto i ako smo isli na dogadjaj sto smo mu i rekli.Pritom je ubio mog druga i nije izdao zahtev niti odbrojao 5 sekundi ( vidi se u pov-u da je odbrojao 3 sekunde ) Evo i dokaz da smo bili na luci :

Bonnie Sanchez

Player
Player
Nakon pregleda dokaza ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Žalbu ostavljam kuratorima LSPD organizacije.

Svaki Off-Topic komentar biće kažnjen.​

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Sve se vidi u pov-u. ID 12669 zaustavio je auto i ako smo isli na dogadjaj sto smo mu i rekli.Pritom je ubio mog druga i nije izdao zahtev niti odbrojao 5 sekundi ( vidi se u pov-u da je odbrojao 3 sekunde ) Evo i dokaz da smo bili na luci :
Pa vidi se da pov nije od početka situacije, za plavim autom koji te "pokupio" već traje potjera, ti si samo dodatak toj potjeri jer si sjeo u njegovo auto.

Ne može vozač bježat od policije 5 minuta prije toga, pokupit "tebe" ispred bolnice i vadit se na to da ide na event. To se kaže na početku, da ne bi došlo do potjere, što on nije uradio, nego je bježao cijelo vrijeme.

Nice try :D

Denza Washington 🔥

Player
Player
Gospodin je bio na autoputu, ne na eventu, vec prije toga sam ga ganjao, ali evo nekih sitnih dokaza za gospodina, koji je cak okacen za cl, jer je na kraju uradio cl, ali naravno to nije dostavio, onda kod bolnice kad sam ga stigao, nekoliko puta sam mu poslao zahtjev da se zaustavi, naravno po zakonu treba odmah da stane i saeka moje naredbe, medjutim upušta se u rp, i bjezi, nakon toga ja Denza specijalni policajac, poznat u gradu, gasim mu motor i izdajem uslov da napusti vozilo, ali nije zelio i uradio je cl. Eto, toliko

Zalba gdje sam ga kacio za CL
I da dodam, mislim ne znam zasto uopste neko postavlja svoj pov i zali se u tudje ime, ovaj podnosioc zalbe 54938, niti je uhapsen niti sam njemu nesto uradio, kako se moze on za njega zaliti, niti sam ga pucao niti hapsio, znaci nije dostavljen pov pocetka situacije, jer naravno osoba nije povezana sa situacijom i ne moze da dostavi pov, al hajde ne zamjeram našim adminima, ljubim vas u oko

Mateo Fedorow

Player
Player
Evo jedan kratak isječak iz POV-a gdje se vidi kako idem s eventa, mada to nije ni bitno, pošto sam odmah išao na idući. U pravilu piše da se ne smije 10 minuta prije, tokom eventa, i 5 minuta poslije događaja. Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati itd.

Kako misliš, ID 54938 nije povezan koliko ja vidim u videu se vidi da si i njega pokušao privesti. Meni nisi izdao zahtjev niti odbrojao, ne znam šta da radim. On postavlja svoj POV zato što je situacija povezana s njim isto kao što je i sa mnom.

Bigy One

Player
Player
  • Nakon pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu
    Sami ste usli u auto od vozaca koji postoji sansa da je bezao od policije i krsio zakonik pre nego sto ste seli kod njega u auto
    Potreban je pov od pocetka situacije od vozaca
    ako igrac ima pov neka napravi zalbu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom