Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Salvatoree Rinna

Player
Player
Joined
Apr 29, 2024
Messages
30
1.Ime i prezime irl: Sven
2.Vaše godine:28
3.vremenska zona: GMT+1
4.Prosek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: svenko7240
6.Vaše ingame ime: Salvatoree Rinna
7.Vaš ID: 59352

Dodatne informacije
Lider za..... Vagos Gang
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Moja najdraža crime organizacija je zato jer mi je to bila prva crime organizacija te sam je ubrzo i zavolio

2.Imam sastavljen HC tim koji je veoma iskusan u vođenjem akcija i mislim da bismo radili savršen posao na talačkama i drugim raznim akcijama,i uz iskustvo ja i moj tim sastavljamo veoma dobre i promišljene talačke da nitko ne padne.

3.Aktivno bismo čistili Gheto i davali bonuse i rankove po zaslugama a ne preko veze, također bi htio malo više iskoristit craftanje oruzja i da se članovi pogotovi koji nisu turferi aktiviraju i na Black market da se napokon crno tržište počne braniti od konstatnih racija. Smatram da posjedujem jako dobro RP iskustvo pogtovo što se tiče Crimea jer svo vrijeme provedeno na projektu sam posvetio više Crime-u nego Stateu.

1.Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
1. Zahtjevao bih od svih članova aktivnost koju bi redovno pratio i motvirao članove za uspješno obavljene evennte sa raznim stimulacijama, slao bih ih stalno na tajne, grafite, fz radiove i pokušao osposobiti što bolji turf tim kako bi bili što reprezenativniji gang na serveru.

2. Rankovi bi se dijelili prema odrađenim zadacima koji bi svaki rank imao kao svoju funkciju, trazio bih saveze s ostalim gangovima kako bi imali što bolje RP akcije na talačkama i ostalim eventima. Trazio bih od svakog člana da svoj maksimum da organizaciji kako bi postali što jači i imali svi najbolje iskustvo što gang moze dati.

3.Svi članovi bi morali poznavati osnovne pravila grada da bi se mogli pridružit Vagosima te bi morali imati iskustvo u crime organizacijama. Minimalno iskustvo koje bi trazio je 7. godina u gradu i 13 OOC godina. Smatram da je jako bitno iskustvo u gradu pogtovo što se tiče talačkih i ostalih eventa jer će svako kršenje pravila biti automatski Suspend i BLACKLIST u bandi. Kao i svako nepoštovanje rankova i drugih članova organizacije. Trazio bih full profesionalnost svih članova

Hvala Vam unaprijed na odvojenom vremenu za čitanje. Sretno svim ostalim kandidatima :)
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom