Informacije
1. Vaše ime IRL: Bojan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
5. Vaš Discord:zizy_kristal
7. Vaš ID: 27020
Dodatne informacije
1. Lider za: LSPD ( Los Santos Police Department )
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije- (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Zelim da smanjim kriminal na minimum,da svako ko krsi zakonik da bude kaznjen za sve zlocin koj bude ucinio.
-Zelim biti lider Los Santos Police Department (LSPD) zato sto imam iskusnu ekipu koja mi moze pomoci oko svega sto nebi ja mogo da uradim, i hteo bi da budu uspesna 2 meseca mandata koih cu da vodim LSPD.
- Vrlo dobro znam sta radim, vrlo pazljivo znam da saslusam, racionalno razmisljam I vrlo sam smiren u stresnim situacijama. -Poznajem dobro pravila grada kako I organizacije , te smatram da mi se treba dati sansa. Moja organizacija ce pruziti dobar rp, a svakako ljudi u njoj će se dobro zabaviti.
-Zelim biti lider prvo zbog lepog prijatelsta lepo slaganje i naravno da se isprobam ja kao Lider u uvome i moja ekipa
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Svaki clan koj bude hteo da bude u moju organizaciju mora dobro da poznaje rp pravila.
-Zahtevao bi da EMS dolazi na svaku talacku sa tim da proveri dali je taoc uredu. Jos vise bih zblizio komunikaciju izmedzu organizacijama,za da imamo dobre akcije.
-Toksicnost u organizaciji bi bilo na nulu i forsirao bih sve clanove i vrhovne komande da isto to primene prema mladjim clanovima koji su deo organizacije, isto tako toksicnost prema drugim organizacijama nece postojati.
-Svako ko oce da udze u LSPD mora da ima Vojnu legetimaciju. Te tako ce uvek biti spremni za talacke, banke, nosac i drugo.
Rankovi:
------------------------------------------------------------------------------------
HIGH COMMAND
------------------------------------------------------------------------------------
30 Nacelnik
29 Zamenik Nacelnika
28 Assistent Nacelnika
27 Chief of Staff
26 Komandir Stanice
25 Kapetan
HIGH STAFF
24 Komandant S.W.A.T.
23 Glavan Inspektor
22 Zam. Komandant S.W.A.T.
21 Zam. Glavnog Inspektora
20 Narednik
19 Vodja Patrole
18 Zam. Vodja Patrole
STRUKTURA
17 Instruktor
16 Stariji Inspektor
15 Inspektor
14 Mladji Inspektor
13 S.W.A.T. Operativac
12 S.W.A.T. Snajper Team
11 S.W.A.T. Vazdusni Team
10 Visi Saobracajac
9 Saobracajac
8 Mladji Saobracajac
7 Visi Policajac
6 Policajac
5 Mladji Policajac
4 Komunalni Policajac
3 Policajac na obuci
2 Suspend 24h
1 Suspend 12h
Hvala na citanju.
1. Vaše ime IRL: Bojan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
5. Vaš Discord:zizy_kristal
7. Vaš ID: 27020
Dodatne informacije
1. Lider za: LSPD ( Los Santos Police Department )
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije- (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Zelim da smanjim kriminal na minimum,da svako ko krsi zakonik da bude kaznjen za sve zlocin koj bude ucinio.
-Zelim biti lider Los Santos Police Department (LSPD) zato sto imam iskusnu ekipu koja mi moze pomoci oko svega sto nebi ja mogo da uradim, i hteo bi da budu uspesna 2 meseca mandata koih cu da vodim LSPD.
- Vrlo dobro znam sta radim, vrlo pazljivo znam da saslusam, racionalno razmisljam I vrlo sam smiren u stresnim situacijama. -Poznajem dobro pravila grada kako I organizacije , te smatram da mi se treba dati sansa. Moja organizacija ce pruziti dobar rp, a svakako ljudi u njoj će se dobro zabaviti.
-Zelim biti lider prvo zbog lepog prijatelsta lepo slaganje i naravno da se isprobam ja kao Lider u uvome i moja ekipa
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Svaki clan koj bude hteo da bude u moju organizaciju mora dobro da poznaje rp pravila.
-Zahtevao bi da EMS dolazi na svaku talacku sa tim da proveri dali je taoc uredu. Jos vise bih zblizio komunikaciju izmedzu organizacijama,za da imamo dobre akcije.
-Toksicnost u organizaciji bi bilo na nulu i forsirao bih sve clanove i vrhovne komande da isto to primene prema mladjim clanovima koji su deo organizacije, isto tako toksicnost prema drugim organizacijama nece postojati.
-Svako ko oce da udze u LSPD mora da ima Vojnu legetimaciju. Te tako ce uvek biti spremni za talacke, banke, nosac i drugo.
Rankovi:
HIGH COMMAND
30 Nacelnik
29 Zamenik Nacelnika
28 Assistent Nacelnika
27 Chief of Staff
26 Komandir Stanice
25 Kapetan
HIGH STAFF
24 Komandant S.W.A.T.
23 Glavan Inspektor
22 Zam. Komandant S.W.A.T.
21 Zam. Glavnog Inspektora
20 Narednik
19 Vodja Patrole
18 Zam. Vodja Patrole
STRUKTURA
17 Instruktor
16 Stariji Inspektor
15 Inspektor
14 Mladji Inspektor
13 S.W.A.T. Operativac
12 S.W.A.T. Snajper Team
11 S.W.A.T. Vazdusni Team
10 Visi Saobracajac
9 Saobracajac
8 Mladji Saobracajac
7 Visi Policajac
6 Policajac