1. Vaše ime IRL Ognjen
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu 4-6h
5. Vaš Discord tajson_xalkiaz
6. Vaše ingame ime Tajson Xallkiaz
7. Vaš ID 27712
Dodatne informacije
1. Lider za..... Los Santos Police Department
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Postovani dosta svog RolePlay-a sam proveo u drzavnim organizacijama gde sam svuda bio HC te znam kako se radi takav posao
2.2 Dosta puta sam bio lider na FiveM serverima gde imam preko 1000+ sati RolePlay-a i vecina organizacija koje sam tamo vodio su bile drzavne organizacije te sa time sam naucio i da kontrolisem veliki broj ljudi sto je dobro kako nebi dolazilo do svadja u organizaciji a i sire
2.3 Zeleo bih da vodim organizaciju koja ce biti jako aktivna i koja ce ucestvovati na svim akcijama poput: Talacke Situacije,Pljacke Prodavnice 24/7, Pljacka Banke, Avio Nosac,Podmornica
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Maksimalno aktivni i ozbiljni clanovi
3.2 U organizaciju ce se pustati samo osobe koje imaju 14+ OOC Godina i minimum 8 godina u gradu
3.3 Svako lice koje bi htelo da se zaposli u Policiju bi moralo da ima Vojnu Legitimaciju
3.4 Svako lice koje bude hteo da se zaposli kod mene u organizaciju morace dobro da zna RolePlay pravila poput: PG,MG,RDM,VDM,RK,CB,RPS,LTA,RP2WIN i jos dosta
3.5 Uveo bih vezbe za jedinice kako bi svaki clan odredjene jedinice znao sta treba da se radi u toj jedinici i smatram da je ovo dobro da bi naprimer SWAT mogao da vezba upade (racije), inspektori bi lakse skupljali dokaze sa ciljem da ih niko ne primeti ni u jednom slucaju itd
3.6 Uveo bih to da svako lice LSPD-a ima svoju znacku kako bi dolazilo do vise RolePlay-a i da kad se govori nesto na radiju moraju prvo da kazu svoj broj znacke pa onda ostalo (na primer 249 10-8 Dobar dan kolege i slicno)
3.7 Pobrinuo bih se da svaki clan SWAT Jedinice bude izuzetno obucen za Racije,Open Fire Pljacke i slicno
Kodovi:
10-1-Dolazak u stanicu i stajanje u vrstu
10-2 Negativno
10-3 Prekidanje bilo kakve komunikacije u tom momentu
10-4 Potvrdno
10-5 Ponavljanje poslednjeg prenosa
10-6 Zanemarivanje poslednjeg prenosa
10-7 Odlazak sa duznosti
10-8 Dolazak na duznost
10-10 Pucnjava u toku
10-20 Trenutna Lokacija
10-21 Provera statusa patrola
10-99 Situacija je zavrsena
Kod A pad igre
Kod B f8+U
Cinovi:
30. Nacelnik Policije
29. Zamenik Nacelnika
28. Asistent Nacelnika
27. Komandir Policije
26. Porucnik
25. Komandir Stanice
24. Komadant SWAT-A
23. Glavni Inspektor
22. Zamenik Komadant-a SWAT-A
21. Zamenik Glavnog Inspektora
20. Stariji Narednik
19. Narednik
18.Vodja Patrole
17. Zamenik Vodje Patrole
16. SWAT Snajperista
15. SWAT Pilot
14. SWAT Pilot Na Obuci
13. Stariji Inspektor
12. SWAT-Agent
11. Inspektor
10. SWAT Na Obuci
9. Mladji Inspektor
8. Stariji Policajac
7. Policajac
6. Mladji Policajac
5. Saobracajac
4. Kadet
3. Suspend 12h
2. Suspend 24h
1. Suspend 48h
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu 4-6h
5. Vaš Discord tajson_xalkiaz
6. Vaše ingame ime Tajson Xallkiaz
7. Vaš ID 27712
Dodatne informacije
1. Lider za..... Los Santos Police Department
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Postovani dosta svog RolePlay-a sam proveo u drzavnim organizacijama gde sam svuda bio HC te znam kako se radi takav posao
2.2 Dosta puta sam bio lider na FiveM serverima gde imam preko 1000+ sati RolePlay-a i vecina organizacija koje sam tamo vodio su bile drzavne organizacije te sa time sam naucio i da kontrolisem veliki broj ljudi sto je dobro kako nebi dolazilo do svadja u organizaciji a i sire
2.3 Zeleo bih da vodim organizaciju koja ce biti jako aktivna i koja ce ucestvovati na svim akcijama poput: Talacke Situacije,Pljacke Prodavnice 24/7, Pljacka Banke, Avio Nosac,Podmornica
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Maksimalno aktivni i ozbiljni clanovi
3.2 U organizaciju ce se pustati samo osobe koje imaju 14+ OOC Godina i minimum 8 godina u gradu
3.3 Svako lice koje bi htelo da se zaposli u Policiju bi moralo da ima Vojnu Legitimaciju
3.4 Svako lice koje bude hteo da se zaposli kod mene u organizaciju morace dobro da zna RolePlay pravila poput: PG,MG,RDM,VDM,RK,CB,RPS,LTA,RP2WIN i jos dosta
3.5 Uveo bih vezbe za jedinice kako bi svaki clan odredjene jedinice znao sta treba da se radi u toj jedinici i smatram da je ovo dobro da bi naprimer SWAT mogao da vezba upade (racije), inspektori bi lakse skupljali dokaze sa ciljem da ih niko ne primeti ni u jednom slucaju itd
3.6 Uveo bih to da svako lice LSPD-a ima svoju znacku kako bi dolazilo do vise RolePlay-a i da kad se govori nesto na radiju moraju prvo da kazu svoj broj znacke pa onda ostalo (na primer 249 10-8 Dobar dan kolege i slicno)
3.7 Pobrinuo bih se da svaki clan SWAT Jedinice bude izuzetno obucen za Racije,Open Fire Pljacke i slicno
Kodovi:
10-1-Dolazak u stanicu i stajanje u vrstu
10-2 Negativno
10-3 Prekidanje bilo kakve komunikacije u tom momentu
10-4 Potvrdno
10-5 Ponavljanje poslednjeg prenosa
10-6 Zanemarivanje poslednjeg prenosa
10-7 Odlazak sa duznosti
10-8 Dolazak na duznost
10-10 Pucnjava u toku
10-20 Trenutna Lokacija
10-21 Provera statusa patrola