By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nema veze, molio je za unban mjesecima kad je bio perma banovan, očigledno je da ne cijeni šansu koja mu je pruženaCoby i sam vidis da mu puca kurac dal ce biti ban ili ne izgleda da mu je sve jedno
Brata namještaj zbog jedne riječi koja mu je izletila. Koji klošar moraš bit da sve što radiš cijeli daj jeste da namještaj banove ljudima u igrici.Nema veze, molio je za unban mjesecima kad je bio perma banovan, očigledno je da ne cijeni šansu koja mu je pružena
Jest ja sam najgori upravu si, napusti moj komentar ljubim teBrata namještaj zbog jedne riječi koja mu je izletila. Koji klošar moraš bit da sve što radiš cijeli daj jeste da namještaj banove ljudima u igrici.
Ima i gorih, ali ne vidim nikakvu potrebu da to radiš. Baš zbog ljudi, a specijalno umišljenih kidara koji toliko vole namještati banove iz 2 razloga:Jest ja sam najgori upravu si, napusti moj komentar ljubim te