Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Leon Zaza

🍃🗽🍃
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL : Leon
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 5h
5. Vaš Discord: needzaza
6. Vaše ingame ime: Leon Zaza
7. Vaš ID: 3748

Dodatne informacije

1. Lider za LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Duže vrijeme sam na serveru i stekao sam dosta dovoljnog iskustva u svakoj organizaciji. Vjerujem da imam šta je potrebno da bi bio uspiješan lider.

Imam ekipu spremnu koja bi se ubacila i pomogla mi da uspiješno održim mandat. Imaju dosta HC iskustva sa LSPD i kako funkcionira. Također bi doveo prošle lidere te i od njih pokupio znanje i naučio od njihovih grešaka.

Imam više načina da poboljšam roleplay ako bi uzeo org. Kao što su držanje više sastanka, te imao zadužene ljude za takav tip posla. Držao bi sastanke češće sa ostalim liderima di bi proučili naše greške i naučili od njih.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Prvo dodao bi ekipu koja se razumije već duže vrijeme oko LSPD-a te bi na samom početku naučio članove o radu. Uz dobru ekipu bilo bi veće motivacije za radom.
Dodao bi još motivacija za radom tako što bi održavao evente, bonuse, držao bi teambuilding-e i preko sastanka bi riješavali probleme koje oni susretnu.

Ubacio bi više patrola u gradu, di bi stvorio bolju komunikaciju među članovima da bi se što bolje mogla saznat lokacija. Uz tu bolju komunikaciju sigurno bi bile veće šanse za uhvat kriminalaca.

Doveo bi da specijalna jedinica ide sa Liderom i HC na sastanke i sva događanja u cilju zaštite od kriminalnih struktura (napada) na lidera/HC.
Rankovi bi se puno teže dijelili tako da članovi imaju motivaciju dodatnu za rankup.

Ovo su moji rankovi koji još nisu 100% sigurni ali po ovome bi išli.
  1. Suspend

2. Na obuci

3. P.O. 1

4. P.O. 2

5. P.O. 3

6. Komunalni policajac

7. Junior policajac

8. Senior policajac

9. Civilni policajac

10. Pilot Junior T.S.

11. Senior T.S.

12. Pregovarac na akcijama

13. Junior swat

14. Senior swat

15. Zamjenik komandira policije

16. Komandir policije

17. Komandir tajne sluzbe

18. Komandir swat

19. Voditelj obuke

20. Major

21. Unutrasnja kontrola

22. Direktor stanice

23. Zamjenik nacelnika

24. Nacelnik

Kao što sam rekao, nisu finalni rankovi bit će sigurno još nekih promijena ali da imate otprilike neki uvid na rankove.

Hvala na čitanju i sretno ostalim kandidatima!

Leon Zaza

Bigy One

Player
Player
Čestitamo, pozvani ste na interview za LSPD koji će se dešavat u Subotu 10/08/2024 u 18:00h Budite u čekaonici 5 minuta prije početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom