Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected EMS Korumpirana Biografija | Matej Escobar | 57676

Rejected
Status
Not open for further replies.

Denza

MatejDan
Player
Ime: Matej
Spol: Muski
Dob: 27
Nacionalnost: Bosna i Hercegovina
Mjesto rođenja: Sarajevo
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Tetovaže: Leva ruka
Snage: Poslusan, pazljiv, dobar, strpljiv, dobro se snalazim
Slabost: Nemam

ZIVOTNA PRICA:
Ja sam Matej Escobar, sin Igora Escobara i Mirjane Escobar i brat od Nine Black. Odrastao sam u malom selu, gdje sam proveo prvih 20 godina svog života. Selo je bilo mirno i okruženo prirodom, što je oblikovalo moj pogled na svijet. Moji roditelji su me uvijek podržavali u svim mojim težnjama i snovima. U selu sam stekao osnovno obrazovanje, nakon čega sam odlučio nastaviti školovanje u gradu. Studirao sam medicinu s velikom strašću, inspiriran željom da pomažem ljudima. Nakon mnogo godina truda i rada, ostvario sam svoj cilj i zaposlit se u EMS.

Kad sam imo 22 godina sam se sa obitelj preselio u grad Los Santos. Ja i moja sestra smo se odlucili da se zaposlimo u EMS. Puno prijatelja sam nasao tamo poput Lena Lege, Stefan Lege, Pljugic Lege i Mile Shuxna. Kroz nekoliko danima rada i predanosti, ja sam stalno napredovao. Sticao sam nova znanja i vještine, a istovremeno sam bio mentor mlađim kolegama, dijeleći svoje iskustvo i savjete kako bi im motivirao da postanu najbolja verzija sebe.

Jedini ishod:
1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera ).

Status
Not open for further replies.
Top Bottom