Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

IIlija Diamonds

Leader
Leader
1. Vaše ime IRL: Trifun
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 2-6h
5. Vaš Discord: ilijadiamond
6. Vaše ingame ime: IIlija Diamond
7. Vaš ID: 47371

1. Lider za LSPD

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Vec dugo radim u policiji i znam kako da vodim tim. Moje iskustvo pomaze da resavam probleme i unapredim rad policije.
Zelim da pomognem gradjanima i poboljsam odnose izmedju policije i ljudi u nasem kraju. Verujem da je vazno da radimo na sprecavanju kriminala i pruzimo podrsku zajednici.
Spreman sam da uvedem nove ideje i tehnologije kako bismo radili bolje. Mislim da je vazno stalno se prilagodjavati i koristiti nove nacine rada kako bismo bili efikasniji.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Planiracu detaljne obuke za sve policajce kako bi znali kako da pravilno igraju svoje uloge i rese situacije u Roleplay-u na najbolji nacin.
Stvoricu zanimljive price i scenarije koji ce uciniti Roleplay uzbudljivijim i realisticnijim, tako da svi budu angazovani i zainteresovani.
Radicu na tome da svi u LSPD timu bolje saradjuju i komuniciraju, kako bi svi zajedno radili na poboljšanju igre i stvorili timsku atmosferu.

Bigy One

Player
Player
Čestitamo, pozvani ste na interview za LSPD koji će se dešavat u Subotu 10/08/2024 u 18:00h Budite u čekaonici 5 minuta prije početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom