Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vaske falcone

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Vasilije
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-5H
5. Vaš Diskord: VaskeVukas
6. Vaše Ingame ime: Vaske falcone
7. Vaš ID: 43246

Dodatne Informacije
1. Lider za: LSPD

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

- Zelim biti Lider LSPD posto imam dosta iskustva u ovoj organizaciji najvise sam RP-ao i upoznao dosto dobrih ljudi u ovoj organizaciji i jako sam se zadrzao na visokim pozicijama.
- Zelim postati lider zato sto sam sposoban voditi i znam kako treba voditi ovu uglednu organizaciju.
- Zelim postaviti nove standarde za ulazak za LSPD poznavanje vecinu RP pravila da bi poboljsao RolePlay kako nama tako i drugima, imam mnostvo ideja koje bi poboljsale sam LSPD i uzivanje u radu u organizaciji.
- Zelim postati lider LSPD zato sto sam bio u puna 4 mandata i bio high rank znam razne nacine za rad i ucenje drugih ljudi radu u LSPD
- Bio sam u LSPD, FIB i vladi sav svoji RP sam bio u STATE i najvise se pronalazim i uzivam dok radim u LSPD organizaciji.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

OPSTA ORGANIZACIJA LSPD

Zelim postaviti nove standarde za ulazak u LSPD i za obuku, obuka bi se vodila do naj sitnih detalja koji bi pomogli novim clanovima u raznim situacijama koje do sada nisu bile. Kako se ophoditi ako si kidnapovan, kako izbeci da budes uhvacen od strane kriminalaca.
Obuke bi se vrsile svaki dan za poboljsanje sposobnosti i spremnost clanova takodje bi pokusao da stvorim bolju medjusobnu saradjnu sa drugim drzavnim organizacijama za medjusobnu bolju i vecu efikasnost. Organizacija bi radila svoji posao do naj sitnijh detalja svaka greska kava god da je bila bi kaznjeda dovoljno dobro. Kaznjavanje i pravila bi se poboljsali da bi se sprecavale glupe greske radnika kao u nekadasnjim organizacijama.
Rekreacija starog prirucnika dodavanje dodavanje novih kodova i pravila. Svi clanovi organizacije bi trebali raditi kao jedan mozak za bolji uspeh organizacije.
Aktivnost policije po gradu bi se drasticno poboljsala nebi se zazivali 10-1 na svakih 10min vise bi se radila provera statusa takodje bilo bi apliciranje za vece rankove tako da bi neko iz COMMANDE ili HIGH COMMANDE ispitao clana da li je sposoban za tu poziciju.
Takodje za svaku jedinicu SWAT, AIR SUPPORT, HIGH SPEED UNIT ili SNIPER TEAM bi imali posebne vezbe za obuku svojih clanova tima, svi timovi bi imali poseban zadatak koji bi samo oni radili.

AIR SUPPORT TEAM
Air support team je specijalna vazdusna jedinica ciji je cilj pomaganja u vazduhu ta jedinica bi morala da bude uvek prisutna u svim akcijama. Takodje njen jedan od najvaznijih zadataka jeste da olaksta i brze efikasnije zaustavi poteru ili pljacku prodavnice ili talacku.

PATROLNI TIM
Cilj patrolnog tima jeste da zaustave i smanje sto vise kriminalne aktivnosti. U toj jedinici treba bude najvise aktivnih ljudi koji su dobro obuceni i novih clanova da bi se izgradila bolja saradjnja medju kolegama.

SWAT
SWAT tim je specijalna jedinica koja sluzi za teske zadatke upadjanje u objekte hvatanje tesko nauruzanja ili pljackanje bankomata prodavnica.

HSU
High Speed Unit je specijalna jedinica obucena za hvatanje kriminalce u brzim vozilima i pomagala bi oko potoera

SNIPER TEAM
Snajper tim je tim zo pokrivanje i ciscenje pretnji na talackim pljackama prodavnice

INSPEKTORI
Inspektori su zazesbna jedinica koja sluzi za ispitivanje i trazenja tokaza potrebne za smanjenje stope kriminala i dovodjenje ljude pravdi.

INSTRUKTURSKI TIM
Instruktori su jedna od naj bitnih u osoblju LSPD od njih zavisi spremnost clana za duznost

STRUKTURA LSPD
VewxC9t52FVy9dOYXwgBuB-U4aD_sUSmO2sDg9DD9kilQcBNwKpidxFSAbJ6LHYSpzLaUCSOxbCu3ma0PB8qJc2pwzXZObnRxxMiayeUL60-Pr58bYjA9tvlydhZEyYW3ZzzHUOU0SFrJHRgYYiN9TQtnVO9_lPdmEqnDA57Qxr4N-4KIyuggCK7qcF0

KODOVI

10-1 Svi HQ imamo sastanak

10-2 negativnvo

10-3 prestanite sa prenosom

10-4 potvrdno

10-5 ponovite posljednje

10-6 zanemarite poslednje

10-7 kraj duznosti

10-8 pocetak duznosti

10-10 ispaljeni hitci

10-11 pljacka u toku

10-12 predvidjeno vreme dolaska

10-16 povredjeni civili

10-20 lokacija agenta

10-21 lokacija svih patrola (obavezan odgovor)

10-22 talacka situacija

10-33 pomoc je potrebna

10-67 osumnjicenji bezi autom

10-69 osumnjiceni bezi peske

10-95 prevoz lica do zatvora

10-99 situacija resena

Kod A - Pad igre
Kod B - Pauziran RP, admin situacija
Kod 1 - Situacija opasna po život. (Odbacite ono što radite i odmah reagujte (svjetla i sirene))
Kod 2 - Odazivanje polu-hitni poziv (samo svjetla)
Kod 3 - Odazivanje na hitni poziv (svjetla i sirene)
Kod 4 - Situacija pod kontrolom.
Kod 5 - Teroristicki napad.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom