Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected EMS Korumpirana Biografija | Lena Lege | ID 56901

Rejected
Status
Not open for further replies.

Kornison

Player
Player
Organizacija: EMS

Ime: Lena
Spol: ženski
Rođen: 16
Nacionalnost: Hrvat
Mjesto rođenja: Hrvatska
Boja očiju: Smeđe
Boja kose: Crne
Tetovaže: nema
Snage: ljepota, zna da radi
Slabost: vožnja

Životna priča: 100+ riječi:

Lena je rođena 2008.godine. u Hrvatskoj. Moji roditelji bili su bogatiji i imali sve što treba kao i ja. Dok sam bila mlada moj otac me učio kako da se odbranim ako upadnem u nevolju, otac me je naučio da se pucam i da rukujem sa oružjem razne vrste. Lena je uvijek bila na onoj lošijoj strani i znala je da vodi ljude na branu s Aleksom Whiteom. Aleksa je 4 godine stariji od Lene al i dalje su dobri prijatelji. Lenina majka je napustila nju i njenog oca. Lena kako bi pronašla svoju majku surađivala je sa kriminalcima kako bi joj pomogla. Lena je plaćala bundu Los Santos Vagos, kako bi joj pomogla da nađe njenu majku no nakon dugog vremena saznala je da je njena majka ubijena od strane suprotne grupe The Ballas, Lena je bila toliko ljuta da je ušla u Los Santos Vagose sa 18 godina i osvetila sa za svoju majku, Lena je krenula na dug put i obišla svaku zemlju na svetu. Lena voli piti alkohol ali nakon pomoći doktora u Hrvatskoj je prestala.

Priča o karijeri: 100+ riječi
Lena je otišla u jedan mali grad Los Santos. Upoznala je nove Lukile Whitea, Renato Federova, Djole Capponea i još dosta ljudi. Lena se zaposlila u Hitnoj medicinskoj pomoći (EMS). Sa svojim ocem priča svaki dan i ide mu u posjetu u Hrvatsku u mali grad Rijeku. Lena je postala dobra sa svojim liderom Jokom Tokatsuky-em, Lena je jedan od boljih doktora u diplomi pored svojih kolega Lukile White-a, Alekse White-a i Đole-a Capponea. Lena dobija Assistenta of Directora(28), Lena zavodi red i mir dok nema Lidera i zamenika. Lena voli svoj posao i zna sve napamet di šta stoji ako joj neko nešto traži ne treba da se čeka jer je sposobna i jedna od najboljih .

Jedini ishod:

1 -Moći obavljati bilo koje Ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom