Dobro veče Mujo i Abrahame,hteo sam iskreno priznati sve stvari koje sam radio i da se izvinem u moje ime za sve gluposti koje sam bio napravio.
- Каo što i sami znate više puta sam ulazio i izlazio i Administracije i na kraju sam tu dobio da kažem blacklistu na jedan vremenski period.
(Takodje želim naglasiti da sam bio pitao Muju da se vratim i reko mi je da se prijavim pa da ćemo videti.)
⬇
- Drugi put (zadnji put od moje blackliste) sam ušao u admine i bio sam u adminima 2 ili 3 dana ako se dobro sećam i tada sam bio jako bas aktivan sto ste mogli i sami da vidite. Tada u to vreme je dosao novi Battle Pass gde su došla vozila nova koja jos nisu imala drzavnu cenu,jedan igrač je bio pitao da li sme uopšte da se vozi to gde sam se ja bio kontaktirao i pitao većeg admina gde je rekao da ne moze da se još vozi i da sačekaju igrači dok ne dobiju svoju državnu cenu možda nisam trebao reći ništa i trebo reći da se konstatuju sa vama ali nisam tako razmišljao i nisam znao moze doći do nekog većeg problema.⬇
- Iskreno bio sam da kažem mladji i nisam bio toliko zreo za Admina ali neko moje mišljenje je da sam trenutno sazreo dosta i da sam dosta ozbiljniji po pitanju svega i neki da kazem pogled prema svemu. Priznajem moju grešku koju sam radio više puta ali zelim da ovo bude finalna šansa za moj ulazak u admine. Svako greši iskreno ako ćemo jesam već imao šansu ali ja mislim da još tada nisam bio zreo za to. Želim da se izvinem ako ste imali neke neprijatnosti zbog nekih mojih glupih grešaka i još jednom želim da se izvinem da vas zamolim za moju poslednju šansu . Priznajem svaku moju grešku i nadam se da će te mi oprostiti jer mi je iskreno velika želja da postanem Administator RS Servera.
Sve najbolje i ugodan ostatak dana/Večeri želim Teo Alhabib (18441)